0

Nyerj páros belépőt Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja premier előtti vetítésére

manieggsA Mozi Mánia app, valamint partner oldalaink újra premier előtti vetítésre invitálnak. Ez alkalommal Miklósy Zoltán első egész estés rendezését, a formabontó Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja c. magyar animációs filmre nyerhetsz páros belépőt, a film hazai forgalmazója, a Vertigo Média jóvoltából. A premier előtti vetítést az Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja országos premierje előtt egy nappal, 2015. február 25-én, este 7 órától, a Lurdy Moziban kerül sor.
Ahhoz, hogy megnyerhesd a 8 pár belépő egyikét egy egyszerű kell beküldened a választ a filmdroid.blog@gmail.com-ra.  Filmdroidon a játék február 23. 15.00 óráig tart, a nyerteseket e-mailben értesítem.
Kérdés: Ki a film rendezője?
Johnny-t, a keménytojást felültették, és igazságtalanul két hétre börtönbe zárták, amiért a rácsok mögül kikerülve bosszúhadjáratot indít mindenki ellen, akik ezt tették vele. A frissen szabadult elítélt nyomozása során segítségére siet barátja, Harry is. A páros a Kínai sárkány klánnal való összetűzéstől kezdve az illegális ketrecharcokon keresztül egészen a bankrablásig rendkívüli kalandokba keveredik.

A vetítés különlegessége, hogy a vetítést követően a Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja alkotói közönségtalálkozón vesznek részt, valamint csak egy alkalommal látható mozivásznon a Manieggs kapcsán készült új Tankcsapda videoklip, a Lélekhangokból.
Növeld esélyedet, és vegyél részt partner oldalaink, valamint média támogatóink játékain is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.
Partneroldalak
MoziNező www.mozinezo.hu
Premier MoziMagazin: www.premierek.hu
PluszMínusz Blog www.pluszminusz.blog.hu
Siba Média www.sibamedia.hu
Mozi Mánia www.mozimania.net
Lakihegy Rádió www.lakihegyradio.hu
DiMag www.dimag.hu
GiGa Rádió www.radiogiga.eu
Pixel Desingers Magazin http://www.pixeldesigners.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *