11

Neill Blomkamp megcsinálhatja az Alien filmjét

Nem is oly rég Neill Blomkamp közzétett néhány Alien vázlatrajzot, amelyekről kiderült, hogy a Chappie munkálatai alatt dolgozott. Majd a rendező elárulta, hogy a Fox örömmel megvalósítaná elképzelését, ő viszont nem tudja, hogy bele akarna-e vágni.

De végül Blomkamp csak beadta a derekát. Az alábbi képet posztolta ki Instagramjára és hozzátette, hogy úgy tűnik, hogy hivatalos, ez lesz a következő filmje. Valószínűleg néhány óra múlva a Fox stúdió is kiad egy közleményt.

 

Um… So I think it’s officially my next film. #alien

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on

11 komment

  1. Jajj remélem a vén hülye semmi beleszólást nem kap. Annyit kérek, hogy haladjon végre a történet, történjen valami ebben az univerzumban, ami több, mint egy hülye teherhajó legénységének lemészárlása. Blomkampban bízok, de a stúdióban nem.

  2. Most ez jó hír? Nem is tudom. A concept artokon volt Ripley meg Hicks is ami nem jó jel. Nem tudom van e még ebben lehetőség. A Prometheus alap ötlete jó volt. Kihagyott ziccer lett sajnos, még Ridley se tudja hogy folytatni… kár érte.

  3. Iszonyatos királyság, szinte túl jó hír, hogy igaz legyen. Igaz Hollywood tele van folytatásokkal manapság, de van ami kérdés nélkül jöhet. 😀 Eddig kettő igazán ütős Alien film volt. Annál a kettő volt az, hogy két igazi tehetség a kreativitásuk csúcspontján szabadon alkothatott. Ez most valami hasonló.
    10000-szer jobban várom, mint a Prometheus 2-t. Sajnos az nagy igazság, hogy tudni kell, mikor kell abbahagyni.

  4. Hát én nem bánnám, ha nem a második részből táplálkozna a film és nem akarnék beleerőltetni Ripleyt. Oké, jó volt az Aliens, de könyörgöm, szakadjunk már el tőle!

  5. Sosem izgatott különösebben az Alien, de ha Blomkamp nem szúrja el (mint az Elysiumot), akkor az új rész megeszi reggelire a Prometheus-folytatásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *