0

Johansson A pszichopatatesztben

pszichopatatesztAz Universal berkein belül készülhet el A pszichopatateszt (The Pyschopath Test) adaptáció, Jon Ronson regényéből Jay Roach forgathat filmet. Kristin Gore, az Accidental Love írója látott hozzá a forgatókönyvhöz, a főszerepre Scarlett Johansson írt alá.

A könyv tartalma: Mi van, ha a társadalom alapvetően nem racionális, hanem az őrület vezérli? Ez a gondolat végtelenül érdekes utazásra indítja Jon Ronsont.
Út közben találkozik pszichopatákkal, akiknek életét megérintette az őrület, és olyanokkal is, akiknek az a munkája, hogy diagnosztizálja őket; köztük azzal a pszichiáterrel, aki a pszichopatadiagnosztizáló tesztet kidolgozta; tőle tanulja Jon, honnan lehet felismerni a pszichopatát. Ez az a tudás, ami úgy tűnik, felfedi, hogy minden rendszerben van valami őrült…
Jon híres humorával, bájával és nyomozói indíttatásával ez a könyv egyszerre szórakoztató és őszinte. Komoly kérdéseket vet fel arról, mi a normalitás definíciója egy olyan világban, ahol egyre inkább a legbolondabb szélsőségről ítéltetünk meg. (moly.hu)

Ronson neve talán ismerősen csenghet, találkozhattunk már vele a vásznakon. Könyvéből forgott le a Kecskebűvölők (The Men Who Stare at Goats).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *