0

Heti bemutatók

jupiter

Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending):  Channing Tatum egy intergalaktikus fejvadászt formál meg, az Univerzum Királynője bízza meg azzal, hogy nyírja ki Kunist. Ám hamarosan kiderül, hogy a nő DNS szerkezete különleges, ő lehet a a világegyetem következő vezetője.

Rendíthetetlen (Unbroken): Louis Zamperini olimpiai csillag a II világháborúban szolgál, majd gépe becsapódik az óceánba. A férfi 47 napig hánykolódott a vízen, majd két és fél évet töltött a japán fogolytáborokban. Rendező Angelina Jolie.

Whiplash: Miles Teller alakítja a fiatal jazz dobos Andrew Newmant, aki az egyik legjobb zeneiskolába kerül be és a J.K. Simmons által játszott  intézmény rettegett maestro figyelmét is felkelti.

Második esély (A Second Chance): Andreas és Simon nyomozóként szolgálnak, egyben legjobb barátok is. Előbbinek van egy szépséges felesége és egy gyermeke, utóbbi viszont elvált, ráérő idejében a helyi bárban iszogat. Őket hívják ki egy helyi páros eldurvult vitájához. Rutinügynek tűnik, majd a wécében rátalálnak a család síró gyermekére, az eset Andreasra és Simonra is nagy hatással van.

Esélylesők (Il capitale umano): Egy biciklist elgázolnak és cserbenhagyják, amelynek következtében két család élete összefonódik. Megismerjük a gázolásig vezető részleteket.

Az elveszett európai: Raoul Wallenbergről szóló magyar dokumentumfilm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *