16

Blomkamp Alien-je lezárja Ripley történetét

alienAz év eddigi legjobb és legnagyobb híre, hogy újabb Alien film fog készülni. És most nem a Prometheus 2-ről van szó. Neill Blomkamp a Chappie utómunkálatai alatt megalkotott néhány vázlatot és még Sigourney Weaverrel is eldiskurált a savas vérű űrlényekről. Az interneten persze szépen elterjedtek a képek, a Fox stúdió is azonnal ráugrott a témára.  Rövid időn belül kiderült, hogy odavannak Blomkamp ötletéért, szeretnék, ha megvalósulna a film és a rendező beadta a derekát.

Az egyik kérdés az volt, hogy a mostanság megszokott “egy új trilógia nyitányáról” van-e szó. Weaver egy interjúban elmondta, hogy egy  megfelelő, tisztességes lezárást szeretnének a franchise-nak. David Fincher és Jean-Pierre Jeunet folytatásait nem veszik figyelembe, A bolygó neve: Halál (Aliens) után fog játszódni a sztori. És mivel lezárást emlegetnek úgy tűnik, hogy nem lesz több rész. De mint tudjuk van az a pénz….

Blomkamp afféle freudi rémálomnak nevezte elképzelését és mindenképpen szeretné, hogy a nézők lélegzet visszafojtva várják, hogy mi lesz a következő jelenetben. Egy régimódi szörnyfilmet mutatna be, amelyben sötét folyosókon zajlik az üldözés. Egyelőre nem tudni részleteket, de Weaver megemlítette, hogy nagyon szeretné, ha Ripley végre nem csak az űrben keringene folyton-folyvást.

16 komment

  1. Már elnézést, de úgy tudom hogy a Bolygó neve halál után a 4 túlélő hibernálta magát, és nem is ébredtek fel amíg be nem csapódtak a börtönbolygóba, nem történt semmilyen esemény velük közben (most tekintsünk el attól az arctámadótól ami a 3.film eseményeit okozta). Vajon most a filmesek át fogják írni a történetet úgy, hogy Ripleyék fel fognak ébredni még a börtönbolygó előtt, és kalandokba keverednek?

  2. Más szavakkal vajon semmisnek tekintik-e majd a 3.film nyitányát, és Hicks, Newt, Bishop életben maradnak?

  3. Vagy ha jobban meggondolom, lehet hogy majd itt kapunk választ arra, hogy is került az az arctámadó a Sulaco fedélzetére.

  4. Nem akarok sötét folyosókat. Le a sötét folyosókkal!
    Antal Nimród is ott cseszte el a Predatort, hogy sötét volt, a film végére meg kivilágosodott.

  5. Azért ha a 3. 4. részt semmisnek tekintenék, az elég alja húzás lenne. Igez a 4. szar volt, de a 3. elég jó film volt. Lehet megmagyarázzák annyival, hogy Ripley csak álmodta a hibernálás alatt azokat az eseményeket… Sántít ez a dolog így is, úgy is.

  6. Nem akarok senkit megbántani a meggyőződésében esélyes h csak az én véleményem, de annyira szívesen látnám ahogy normálisan összehozzák az AVP storyline 3. részét és esetleg egy kevésbé hülye vén rendezővel, mint Ridley, a Promi is bele keverődik…de nekik még nem is muszáj a Predatorokkal harcolni annyi faj lehetne az univerzumban. Annyira érdektelen ez a teherhajós Ripley-s idiótaság, nem véletlenül nem tudták 4 vállalható részig húzni régen sem.

  7. Ne szidjatok egy még tervező asztalon sem nagyon létező filmet. Ha majd a moziban ültök, akkor lehet fanyalogni, de addig ne. Legalább egy esélyt megérdemelne az a rendező, aki hosszú évek óta először nyúl hozzá a témához.

  8. A District 9 jó alap, az Elysium figyelmeztető jel, a Chappie meg majd elválik. Akár jó is kisülhet ebből az egészből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *