11

Tényleg bajban van a Pókember franchise

pokember2kepek31Alaposan rájár a rúd a Sony-ra. Hackerek fontos adatokat nyúltak le a stúdiótól. Ki állhat a „betörés” mögött? Egyesek szerint Észak-Korea így áll bosszút a Seth Rogen nevével fémjelzett The Intervew miatt. Mindenesetre tény, hogy komoly károkat szenvedett el a Sony, hiszen néhány filmen kívül fontos információk és a levelezések egy része is kikerült a világhálóra.

Eddig is sejthető volt, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni a Pókember franchise-zal. Hiába szajkózták, hogy tele vannak ötlettel, a reboot folytatásáért nem lelkesedett túlzottan a nép. A harmadik felvonást 2018-ra tolták el, inkább a Sinister Six-re fókuszálnak, illetve Venommal szintén akarnak kezdeni valamit. Volt jó néhány pletyka, ezek közül csupán azt cáfolták meg, hogy May néni különálló filmet fog kapni.

A hackerek olyan adatokat tudtak megszerezni, amely megerősíti a gyanút, hogy a Sony-nál valóban nagy bajban van a franchise. A Wall Street Journal cikkéből kiderül, hogy a stúdió és a Marvel komoly pokemberciwiltárgyalásokat folytattak. Doug Belgrad elnök fontolóra vette, hogy egy teljesen új trilógiát hozzanak tető alá, amelyet a Marvel készített volna, ha a kreatív kontrollt továbbra is ők gyakorolhatnák. Illetve Amy Pascal, a stúdió másik fejese elgondolkodott rajta, hogy belemenjenek-e abba,  hogy Pókember felbukkanjon az Amerika Kapitány 3-ban, a Captain America: Civil War-ban. A képregény központi szerep jut a Hálószövőnek, aki előbb Vasember oldalán harcol, majd átáll a másik oldalra.

Végül a megbeszélések nem zárultak eredményesen. Ne számítson senki rá, hogy a kék-piros kosztümös hős behálóhintázik a Bosszúállók főhadiszállására. A Sony inkább a saját útját járná. Megpróbálják visszaédesgetni Sam Rami-t a franchise-hoz, örülnének, ha újabb filmet rendezne, de már azzal is ki lennének békülve, ha a produceri teendőket bevállalná.

A tervezőasztalon pihen egy animációs Pókember vígjáték, a fejesek Chris Millert és Phil Lordot szeretnék megnyerni producernek. Hiszen a duó mögött eddig csak sikerek sorakoznak, nem nyúltak még mellé.

11 komment

 1. Koimbra, tehát akkor az eredeti terv megmarad? Jön 2016-ban a Sinister Six, és két évre rá a Csodálatos pókember 3? Ugye igy lesz?

 2. Úgy tudom anno David Fincher neve is felmerült még az első széria rendezése kapcsán. Aztán valami miatt mégsem vele jött össze sajna. Viszont jó lenne újra fevenni ezt a szálat.

  • Hát igen. Ha Raimi visszajön és tuti nem fogom megnézni azt a filmet. Az általa készített trilógia mocskosul gáz volt.

 3. Itt már tényleg csak abban lehet bízni, hogy Észak-Korea bérgyilkosokat küld rájuk. Esetleg tesztelhetnének biofegyvereket is rajtuk.

 4. Építgessék csak magukban, a Marvel már feleslegesen szuszakolná a Civil Warba. Nem lesz ezzel baj, csak a Sinister Sixet kell eltalálni nagyon. A dolgokat meg egy commodore 64esen kell tárolni amin nincs internet kapcsolat és akkor nem kell aggódni a hackerek miatt 😀

 5. Újabb fejlemények!!!!!!!
  Állítólag a Sony JAPÁN fejesei minőségi filmeket szeretnének, és ezért hajlandóak lennének összeállni a Marvellel, hogy közösen készítsék a filmeket (60-40 arányban osztoznának a bevételen), és ami a legjobb, a kreatív kontroll is a Marvelé lehetne!!!!!!!
  Ez lenne a létező legjobb megoldás!!!!!!!

  • Na, a Latino Review-t hagyjuk ki:) Nagyon jó értesülései vannak, persze. Megbízhatatlan. Néha valóban sikerül fontos infót összeszednie, de nagyon sok marhaságot hoz le tényként.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *