2

Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse előzetes

dragonheart1A Sárkányszív (Dragonheart) nem vált klasszikussá, de azért eléggé jó film volt. Néhány évre rá összehoztak egy “only video” folytatást és most valaki úgy gondolta, hogy lenne egy története, amelyet úgy lehetne leginkább eladni, hogy belepasszírozzák a franchise-ba. Persze arra ne számítsunk, hogy újra Sean Connery hangján szólal meg a sárkány, de Sir Ben Kingsley-nek nem voltak fenntartásai.

Colin Teague dirigálhatta a harmadik felvonást, ő leginkább sorozatokon edződött, többek között Torchwood és Dr. Who epizódokat készített. A forgatókönyvért  Matthew Feitshanst lehet elővenni, second unit directorként és színészként vette ki a részét pár alkotásból, de eddig még egyetlen történetet sem írt.

Gareth becsvágyó lovag egy lezuhant üstökös után kutat, amelyről úgy vélik, hogy aranyat tartalmaz. E helyett Drago-t találja és miután a sárkány megmenti az életét barátságot köznek. Együtt indulnak harcba egy gonosz varázsló ellen. Ráadásul a kaland során  Gareth megtanulja, hogy mit is jelent lovagnak lenni.

2 komment

  1. Sárkány első üvöltése T-rex, második tűzzel spékelt meg elefánt hang. 🙂 Ez full komolytalan így.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *