6

A Terminator Genisys alternatív idősíkban játszódik

terminatorgenisiskep14Elkezdődött a következő Terminator film promóciója. Vagy a marketingesek feladták maguknak a leckét és úgy gondolták, hogy először lelohasztják a rajongók kedvét és később kemény munkával újra feltornásszák a várakozásokat…vagy a 170 millió dolláros produkció valóban béna lesz. Na de tulajdonképpen a Genisys folytatás, reboot vagy mi?

A forgatókönyvért felelős Laeta Kalogradis azt mondta, hogy a film nem átírja az eddigi felvonások történéseit, hanem csupán egy teljesen más, alternatív idősíkban játszódik. Szóval az előző részekben látott cselekményt nem törölték el, csak a nagy ötlet annyi volt, hogy nem akartak az eddigi történésekhez ragaszkodni és csak így tudták megoldani.

Egyes esetekben utalnak a régebbi filmekre, így arra a pillanatra is, amikor az első részben a T-800-as megérkezik a Griffith Obszervatóriumhoz. Újra leforgatták a jelenet egy testdublőrrel, majd Arnold Schwarzenegger 36 éves és jelenlegi 67 arcát kombinálva rámásolták.

Ebben a filmben Sarah Connort egy T-800-as neveli 9 éves korától kezdve. „Ő egy normális lány, csak éppen úgy nőtt fel, hogy egy Terminator az apja. Milyen volt az első randija? A halálosztó hidegre tette hódolói többségét, amikor hazavitte őket?” – viccelődött Emilia Clarke.

David Ellison producer úgy fogalmazott, hogy Skynetnek nem kell berúgnia az ajtót, hogy körbenézzen, mivel az Apple üzletekben vásárolgatván mi magunk adunk neki betekintést világunkba, otthonunkba, magánéletünkbe. Matt Smith karaktere John Connor szövetségese lesz. A főgonoszt pedig egy ember-gép hibridnek írták körül.

6 komment

  1. Süllyedhetnek ezek még ennél is mélyebbre? Ez már tűrhetetlen! Terminátor neveli fel Sarah Connort? Ez most egy terminátor paródia lesz? Mit képzelnek ezek? Egyszerűen már túlléptek minden határt. Robbantsa fel a Skynet az egész bagázst!

  2. A következő az lesz, hogy T-800 feleségül veszi T-X et és vibrátorokat meg turmixgépeket nemzenek.

  3. Szerintem jó a marketing eddig, ugyanis ezek után csak kellemesen csalódhatunk! XD (remélem…. :))

  4. B@szki! Ezekben a forgatókönyvírókban már nincs semmi szufla! Ennél a sztorinál még az is érdekesebb lenne, ha egy terminator a középkorba menne vissza, hogy kinyírja Connor ük-ük-ük-ük nagyapját. Miért kell eb@szni a Cameron által megalkotott sztorit? Annyi II. Világháborús film van, másolják le az egyiket és ültessék a jövőbe. Legyen benne haláltábor, beszivárgó robotok, némi videó a terminatorok evolúciójáról (Pl.: mikor még lenyúzott emberi bőrt viseltek)…stb
    Ja hogy ez a film PG-13 -mas lesz? Akkor nem szóltam!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *