2

Stb…

Hivatalos: A Marvel tényleg leállítja a Fantasztikus Négyes képregényeket, nem örülhet túlzottan a Fox, hogy ez pont a mozifilm előtt történik.

A stúdió úgy döntött, hogy a  Dan Brown könyvéből készülő Inferno bemutatója 2015-ben még túl korai lenne. 2016-ra talán elkészülhet.

Mivel a Hogyan rohanj a veszTED-be nem hozta a várt eredményt és a Kavarás is alulteljesített a Warner jegelte az Adam Sandler nevével fémjelzett The Ridiculous Six westernt.

Meryl Streep és Hugh Grant lesznek Stephen Frears egyelőre cím nélküli filmjének a főszereplői, a sztori Florance Foster operaénekesről fog szólni.

Brad Pitt produkciós cége szerezte meg a Wytches képregény jogait. Charles Rooks lányát súlyos trauma érte egy erdőben. A család inkább egy városkába költözik, hátha javul az állapota, ám a lány furcsa, ismerős figurákat kezd látni. A rejtélyes jelenés továbbra is kísérti.

Teresa Palmer vállalta be a Paul Currie dirigálásában készülő 2:22 trillert. A Central Station-ön minden nap 2 óra 22 perckor érdekes dolgokra lesz figyelmes és kiderül, hogy 27 évvel ezelőtt ebben az időben és ezen a helyen gyilkosság történt.

0tp

Az útvesztő harmadik részét nem fogják kettébontani.

Alexandra Daddario, Tom Welling, Maggie Grace and Tom Wilkinson csatlakozott Benjamin Walkerhez,  így már össze is állt a következő Nicholas Sparks adaptáció szereplőgárdája. A cím: The Choice.

Anton Corbijn elkészítette a Depeche Mode Live in Berlin koncertfilmet és ebből összehozott egy doksit is Alive in Berlin címmel.

Spike Lee dokumentumfilmet készít  Mo’ne Davis-ről.

Jackie Earle Haley leszerződött a London Has Fallenre.

Bryan Cranson alakíthatja a főszerepet a The Infiltrator-ban. A valós eseményeken alapuló filmben a színész Robert Mazur ügynököt  formálhatja meg, aki beépült az alvilágba.

David Gordon Green helyett Sean Durkin, a Martha Marcy May Marlene rendezője készíti el A farm, ahol élünk adaptációt.

David Spade-del elkészül a Kismocsok 2.

Sorozat lesz az 1967-es Forró éjszakában krimi-drámából, Tate Taylor lesz a rendező.

Új trailer a Stretchnek.

Hős6os előzetes.

Matt Sazama és Burk Sharpless írják a Lost in Space sorozat rebootját.

Stephen Chobosky, a The Perks of Being a Wallflower alkotója dirigálhatja a Santa is Real adaptációt, amely Charles R. Hall színészről szól, aki minden évben felhúzta a Télapó kosztümüt.   Radio City Christmas Spectacular eseményen.

2 komment

  1. “Hivatalos: A Marvel tényleg leállítja a Fantasztikus Négyes képregényeket, nem örülhet túlzottan a Fox, hogy ez pont a mozifilm előtt történik.”

    Nem mindegy az a foxnak?
    Ők a képregényből nem kerestek egy fillért se.

    És az F4 van olyan ismert, hogy nem kell felépíteni őket, nem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *