7

Sean Bean a The Martian sci-fiben

beanKicsit unalmas lehet már, hogy folyamatosan megemlítik vele kapcsolatban, hogy minden filmjében meghal. Ezúttal viszont elég jók az esélyek rá, hogy megérje a játékidő végét. Bár akár még infarktust is kaphat karaktere. A lényeg, hogy Sean Bean leszerződött Ridley Scott következő rendezésére. A NASA repülési igazgatóját formálhatja meg és a Földön tevékenykedik.

Matt Damon alakítja Mark Whitney-t, aki sajnálatos módon a Marson ragad és egyedül próbál boldogulni.  6 nappal ezelőtt ő volt az első ember, aki a bolygóra léphetett és lehet, hogy ő lesz az első, aki itt hal meg. Társai egy kemény homokvihar alatt távoznak, úgy gondolják, hogy Mark elhunyt.  Nem adja fel a reményt, ráadásul találékony mérnök is, így talán életet tud lehelni az elromlott masinákba.

Jessica Chastain, Jeff Daniels, Kate Mara, Michael Pena és Kristen Wiig erősítik a szereplőgárdát. A forgatás decemberben veszi kezdetét Magyarországon.

 

7 komment

 1. Damon is jön?

  Ha valami Apollo 13 szerű cucc lenne, engem nagyon érdekelne. De, attól tartok inkább akciós lesz, mint drámai. Bár, ha Gravitáció jellegű lesz, akkor is jöhet!

  • akciónak akciódús, de a történetben egyetlen lövés sem dörren, nincsenek benne marslakók, sőt, robbanásból is talán 3 jut az egész sztorira. Ennek ellenére simán az utóbbi évek egyik legjobb sci-fije.
   Mark Whatney pedig egy kombó MacGuyver-Bear Grillis. 🙂 Anniy a “szuperképessége”, hogy egyszerűen nem hajlandó feladni 🙂

 2. Izé -Mark Whatney a könyvben nagyon nem az első ember, aki a Marsra lépett, hanem a harmadik küldetés tagja (ARES-3).
  Ezt nem lehet szerintem átírni, hiszen az Ares-4-nek (a következő küldetés) folyamatos szerepe van az egész történetben….

  • A könyvet nem olvastam, de úgy tűnik, hogy lehet, hogy ezen változtatnak.
   It is officially described as follows:
   Six days ago, astronaut Mark Watney became one of the first people to walk on Mars.
   Now, he’s sure he’ll be the first person to die there.

   • Akkor még van remény, a one of the first-be belefér, hogy járt előtte 12 másik a bolygón:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *