1

Forog a Hurok című magyar thriller

Ádám illegális gyógyszerkészítményeket csempész megbízói számára külföldre, de most azt tervezik barátnőjével, Annával, hogy az aktuális szállítmánnyal együtt megszöknek és új életet kezdenek. Az indulás reggelén azonban a lányról kiderül, hogy terhes, ezért Ádám úgy dönt, hogy Annát hátrahagyva, egyedül utazik el.

Ez az első rossz döntése, de talán emiatt kezdődik el minden. Anna nemsokára gyanús körülmények között, Ádám szeme láttára lesz közlekedési baleset áldozata. A lány halála előtt megpróbálja figyelmeztetni a fiút, de az már hiába menekülne, megbízói gyorsan megtalálják és hamarosan ő is golyóval a szívében végzi.

Ez azonban még nem a film vége. Ez az eleje. Hamarosan újra látjuk Ádámot, aki éppen külföldre szökne, de a szeme láttára hal meg a barátnője egy gyanús közlekedési balesetben. A fiú tudja, hogy menekülnie kell – újra meg újra, ki tudja, hanyadik alkalommal – de azt is érzi, hogy valami nem stimmel. Lassan rádöbben, hogy beleragadt valamibe, ami nem ereszti és minden ügyességére és bátorságára szüksége lesz, hogy kitörjön belőle.

Ebben a Möbiusz szalag-szerű thrillerben, ahol a kezdet és a vég fogalmai értelmüket vesztik, Ádám újabb és újabb esélyt kap, hogy helyrehozza a hibáit, hogy fejlődjön, de az új lehetőség mellé nem jár tiszta lap. Így miközben a saját és barátnője életét is próbálja megmenteni, nem csak az üldözőivel kell leszámolnia, de korábbi döntéseinek a következményeivel is szembe kell néznie.

Vasárnap vettek fel egy nagyszabású jelenetet, ebből láthattok egy képet, amelyet Fegyvernek Sándor készített.

hurok1

Egy komment

  1. Nagyon szurkolok a magyar filmeknek, de az Idétlen időkig és a Holnap határa után nem kerülünk egy időhurokba azzal, hogy újra egy hasonló felépítésű forgatókönyv készül?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *