5

Downey Jr. munkát adna Gibsonnak a Yucatánban és örülne, ha ő készítené a Vasember 4-et

downeyjrgibsonRobert Downey Jr. a Deadline-nak adott egy igen hosszú interjút, ahol szóba került jó barátja, Mel Gibson. Sok-sok évvel ezelőtt Downey Jr. is padlóra került, kilengései miatt idővel senki nem mert szerepet adni neki. Kivéve Gibsont. Az éneklő detektív ugyan csúnyán beégett, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy kiderült, hogy a bajban kire számíthat. És Downey Jr. nem felejtette el a dolgot és jó néhány hónappal ezelőtt egy díjátadón arra kérte az egybegyűlteket, hogy próbáljanak túllépni azon, amit Gibson tett és keressék meg ajánlatokkal.

Az interjúban Tony Stark megformálója elárulta, hogy éppen dolgoznak egy projekten, amibe barátja is bekerülhet. „Éppen írjuk a Yucatan forgatókönyvét és hálát adnék, ha tudnánk Melnek is helyet találni benne.”

A film ötlete még Steve McQueen fejéből pattant ki és saját maga lett volna a főszereplő. Miután a legendás színész elhunyt és a tervezetre a bőröndjében bukkantak rá. Az 1700 oldal tele volt jegyzetekkel és rengeteg vázlatot is tartalmazott, ami alapján el lehetett indulni. A Warner megegyezett McQueen fiával, aki egyúttal producerként is részt fog venni a munkálatokban. A produkció egy csapat tolvajról szól, akik a Yucatan-félsziget felé veszik az irányt, hogy megtaláljanak egy évszázadokkal ezelőtt eltűnt kincset.

A beszélgetés végén a Deadline szerkesztője megkérdezte, hogy mit szólna hozzá, ha esetleg Gibson dirigálná a Vasember 4-et? Downey Jr. benne lenne a dologban. Az újságíró úgy zárta, hogy lehetne akár ez a főcíme az interjúnak.

5 komment

  1. Nagyon régen akar neki valamit keríteni az MCU-n belül, de RDJ-nek sincs akkora nimbusza, hogy elnézzék Mel zsidó szemléletét 😀

  2. Ez nagyon emberi gesztus Downey Jr.-tól, jó ilyet hallani. Bár bizonyos kor után a színészeket botrány nélkül is elfelejtik…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *