6

Simon Kinberg az X-Men Apocalypse-ról – felbukkanhat Psziché, Kábel vagy akár Skarlát Boszorkány is

psylockAz X-Men rajongók nagy része meg volt elégedve az Eljövendő múlt napjaival és izgatottan várják a következő részt, amiben a mutánsok Apokalipszissel fognak szembeszállni. Simon Kinberg producer nemrég sok érdekességet árult el a Yahoo-n.

„Psziché a fanok egyik kedvenc karaktere, de egyúttal én is szeretem. Az Ellenállás végében felbukkant és komolyan elgondolkodtunk rajta, hogy az Eljövendő múlt napjaiba is betesszük. A forgatókönyv korábbi verziójában szerepelt, sőt Montreálban behívtunk néhány színészt meghallgatásra. De úgy éreztük, hogy nem jutna elég hely számára, hiszen a filmben már is így elég sok mutáns volt. Eléggé klassz képességei vannak. Tudom, hogy Bryan Singer szerint is egy jó karakter, szóval esélyes, hogy egy nap majd bekerül valamelyik filmbe. Remélem, hogy lesz még sok X-Men folytatás, hiszen rengeteg mutáns van, akit be szeretnénk mutatni a vásznakon, még ha csak egy cameo erejéig is.”

Kinberg megemlítette, hogy Skarlát Boszorkányt is behozhatják a képbe. Hiszen testvérét, Higanyszálat is bemutatták. A Bosszúállókban biztos, hogy benne lesz a karakter, de Joss Whedon csak úgy használhatja, hogy nem tesz utalást Magnetora és a mutánsokra. „Amikor az Eljövendő múlt napjait készítettük volt egy jelenet, ahol kifejezetten utaltunk rá, amikor Xavierék Higanyszál házában jártak, de a végén inkább elvetettük.”- hozzátette, hogy a későbbiek során talán többet is megtudhatunk a hipergyors figura családjáról. Mindazonáltal az is érdekes téma lenne, hogy Magneto hogyan tudna közelebb kerülni fiához.

kabelKábel szintén felkapott karakter, Kinberg megerősítette, hogy szeretnék, ha majd a későbbiek során megjelenne, de egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarja, hogy kik lesznek benne az Apocalypse-ben.

Vajon az eredeti trilógia színészeivel fognak valaha dolgozni? Hiszen gyakorlatilag a legutóbbi film afféle rebootként szolgált és akár teljes egészében eltörölhetik az eddig megismert eseményeket. „Most éppen a 2016-ban érkező folytatásra fókuszálunk, a legjobbat akarjuk kihozni belőle. De örülnék, ha egyszer ismét az eredeti szereplőgárdával forgathatnánk. Mindenesetre most csak az Apocalypse-szal törődünk.”

kuklopszjeanEgyúttal ismét megerősítette, hogy legutóbbi filmmel megváltoztatták az idővonalat. „Az Eljövendő múlt napjaival megváltozott minden, ami ez után jön. Az X-Men 1, 2, 3, sőt még a Farkas filmek is. Tehát Jean életben van, akárcsak Scott és sok más dolog is változott.” – Ha esetleg a régebbi filmekből megismert karaktereket visszahoznák bizonyára más színészek játszanák őket, hiszen sokkal fiatalabb színészekre lenne szükség. „Ha Vihar, Jean, Scott vagy mások benne lesznek az Apocalypse-ben már mások bújhatnának a karaktereik bőrébe, hiszen a történet úgy 20 évvel az X-Men 1 előtt játszódik. Eléggé nehezen menne. Halle Berry, Famke Jansen és James Marsden remek munkát végeztek és sokan velük azonosítják be a figurákat. Azonban ugyanezt mondtam Az elsők előtt is, amikor Ian McKellen és Patrick Stewart fiatalabb másait kerestük, de Michael Fassbender és James McAvoy kiválóan megoldotta a feladatát.”

Szóba került Árnyék is, hiszen ő a képregényben Azazel és Mystique gyermeke volt, de előbbi már nincs az élők sorában. „Most hogy Azazelt megölték vajon Mistique megszülte Árnyékot Az elsők és az Eljövendő múlt napjai között? Annyit mondhatok, hogy a két film történései között 10 év telt el, tehát gyakorlatilag bármi lehetséges.”

6 komment

  1. Nagyon helyes! Attól féltem hogy a következő részben Apokalipszis lesz az egyetlen új mutáns. Én reménykedem hogy Pszihé (bár én jobb szeretem a Psylocke nevet) benne lesz. Azt hittem Psylocke csak az X-force filmben lesz benne (azt a filmet egyedül miatta várom), de nagyon örülnék ha hamarabb találkozhatnék vele. Persze Kábel (én jobb szeretem a Cable nevet) sem lenne rossz, ő is új arc. Skarlát Boszorkányt nem várom, ő amúgy is ott lesz a Bosszúállók 2-ben.

  2. Egyébként biztos az, hogy Psylocke ott volt az X-men ellenállás végében? Én nem emlékszem rá. Melyik jelenetben volt ott?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *