5

Nem McQuarrie rendezi a Jack Reacher folytatását

jackreacher1Gondolkodott egy ideig a Paramount, hogy rábólintson-e a Jack Reacher folytatásra, hiszen a film nem hozta a várt bevételt. Talán a nézők elégedettsége győzte meg őket, de beadták a derekukat. Mivel az egykori katonai rendőr eddig 19 regényben oldott meg ügyes-bajos helyzeteket volt miből válogatni, a stúdió választása a 2013-ban kiadott Never Go Back-re esett. Reacher újra Virginia felé veszi az irányt, hogy elvigyen vacsorázni egy nőt, aki elég magas pozíciót foglal el a seregben. Ám a nőt letartóztatják, tehát szakértelmére ismét nagy szükség lesz.

Christopher McQuarrie rendezhette volna a következő részt, de időközben belevágott a Mission Impossible 5-be és abszolút nem jut ideje a Jack Reacher 2-re. Lee Child, a regényszéria írója az Empire-nek adott interjút, ahol elmondta, hogy McQuarrie remek munkát végzett a 2012-es filmen, de mivel egyáltalán nem ér rá így a rendezői teendőket kénytelenek másra bízni.

Hozzátette, hogy elég könnyű azt mondani egy könyvre, hogy meg lehet filmesíteni, majd ha arra kerül a sor már sokkal bonyolultabbá válik a dolog. A stúdiót Samantha Dayton karaktere győzte meg, hogy érdemes a Never Go Backet vászonra vinni. Reacher-t segíti egy határozott nő és van egy érdekes és erős tinilány karakter is.

 

5 komment

  1. Kicsit sajnálom, mert az első filmet a lehetőségekhez mérten jól összerakta. Nem volt egy klasszikus, de egynek tökéletesen jó volt, és néhol még stílusos is lett, ami külön jó pont.

    Jack Reacher karakterrel is lehet még mit kezdeni, még Tom Cruise a karaktertől teljesen eltérő kinézete sem volt probléma szerintem.

  2. Olvastam az összes könyvet. Jó volt a film. Ha túl teszi az ember magát, hogy Tom Cruis egyáltalán nem hasonlít a karakterre, egészen hűek voltak a könyvhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *