0

Neesont akarják a Ne szólj senkinek thrillerbe

liamneesonNem szeretné elengedni az Universal Liam Neesont. Érthető, hiszen a Non-Stop szépen hozott a konyhára és a hamarosan bemutatásra kerülő Sírok között (A Walk Among the Tombstones) is előreláthatóan szépen fog teljesíteni. Ha már a színész öregkorára akcióhőssé avanzsálódott passzolna is hozzá a Ne szólj senkinek (Tell No One).

A stúdió rábízná a Harlan Coben regényéből készülő thriller főszerepét. David Beck felesége egy sorozatgyilkos áldozata volt, a férfi azonban nem omlott össze, befejezte az orvosi egyetemet és gyerekgyógyászként praktizál. 8 év telik el az eset óta, majd Beck rejtélyes e-mailt kap, amiben egy üzenet és egy kép található. Ezek alapján valószínűsíthető, hogy a nő nem halt meg, hanem él. A férfi megpróbálja kideríteni az igazságot, ám egy milliárdosnak nem tetszik túlzottan Beck vizsgálódása.

Chris Terrio írta a forgatókönyvet, de lenne még mit finomítani rajta. Erre lesz is idő, hiszen Neeson jelenleg A Monsters Call forgatásán vesz részt, nemrég fejeződött be a Run All Night akció-thriller és túl van az Elrabolva 3. (Taken 3) felvonásán is.

Coben könyvéből Gauillaume Canet készített filmet még 2006-ban. 2011-ben Ben Affleckkel akarták elkészíttetni az amerikai változatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *