13

Megtorló benne volt az Amerika Kapitány 2-ben?

punisherA Marvel nem vitte túlzásba a cameokat, pedig a Bosszúállókban könnyedén megtehették volna, hogy egy-két képkocka erejéig megmutatják, hogy nem csak Vasemberék harcolnak az idegenekkel, hanem ismerős hacukába öltözött emberek is odacsapnak Loki seregének.  Viszont az Amerika Kapitány: A tél katonája filmben már jó néhány utalást tettek más hősökre. És Joe Russo társrendező a comingsoonnak elárulta, hogy volt valaki, akire senki nem figyelt fel.

Amikor Nick Fury-t megtámadják az utcán, üldözőibe belefut egy sárga Penske kamion. Ugyanez a járgány később újra megjelenik  Sitwell ügynök legnagyobb sajnálatára. De vajon ki vezethette? Sajnos Russo csak annyit mondott, hogy egy saját szabályai szerint dolgozó, magasan képzett férfi, akinek megvannak a saját céljai.

Kiről lehet szó? Többen úgy sejtik, hogy a Megtorlóról van szó. De az biztos,  hogy a jövőben látható lesz egy Marvel One-Shot rövidfilmben.

13 komment

  1. Az autós üldözésnél kizárt hogy bárki gondolta volna, mert ugyanúgy vezethettem volna én is azt a kamiont mint a Punisher. Semmi ismertetőjel nincs rajta. A másik jelenetet konkretizálnátok?

  2. Na, ha Marvel tényleg igazán bevállalós, akkor jön egy jó kis R kategóriás Megtorló, Gerard Butler főszereplésével….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *