0

Heti bemutatók

0lbc1

Kamuzsaruk (Let’s be Cops): Jake Johnson és Damon Wayans Jr.  két színészt alakít, akik Los Angelesben egy bálra zsaruruházatban mennek el többen úgy gondolják, hogy ők valóban a törvény őrei. Úgy döntenek, hogy nem veszik le az egyenruhát.

Térkép a csillagokhoz (Maps to the Stars): Mia Wasikowska karaktere Hollywoodban keres és talál állást, a Julianne Moore által játszott színésznő asszisztense lesz.  John Cusack egy los angeles-i pszichológust formál meg, aki egy önsegítő könyvet is kiad.

Az emlékek őre (The Giver): Jonas (Brenton Thwaites) áll, a fiatalember egy tökéletesnek tűnő társadalomban él, ahol nincs éhezés, nincs igazságtalanság, tombol a harmónia. A bölcsek minden ifjú lány és fia sorsát meghatározzák, ők mondják meg, hogy kinek milyen feladatot kell ellátnia.

Ha maradnék (If I Stay):  Mia Hall éppen azon gondolkodik, hogy felvételizzen-e vagy inkább a magánéletére fókuszáljon, amikor balesetet szenved. A kómában pedig egy teljesen más döntést kell hoznia.

Utóélet: Magyar film, amelyben Mózes kissé megkönnyebbül, amikor lelkész apja elhalálozik. Így már nem kell megfelelnie az elvárásainak, de aztán feltűnik apja szellemét és az a nyomába szegődik.

Az ígéret földje (La Jaula de oro): Három fiatal elindul Amerika felé, majd találkoznak egy indián sráccal is. Az út során több veszélyes szituációba is belekeverednek, össze kell tartaniuk, csak egymásra számíthatnak.

Szuper hipochonder (Supercondriaque): A 39 éves Romain fotósként tengeri életét. A férfi hipochonder, pszichológus ismerőse azt tanácsolja neki, hogy találjon magának nőt. És ebben megpróbál segíteni neki.

Ida: Lengyel dráma, Annát szerzetesek vettek magukhoz és apáca lehetne belőle.  De mielőtt a fogadalomtétel előtt úgy dönt, hogy felkeresi egyetlen élő rokonát. Megtudja igazi nevét, kiderül, hogy kik is voltak szülei és milyen tragikus sorsuk volt.

0lbc2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *