1

A Dredd 2 afféle eredettörténet lenne

dreddSzomorú, de a Dredd 3D súlyos anyagi bukta volt a mozikban. Azonban a nézők döntő többsége éltette és a pozitív visszhang hatással volt a házimozis forgalmazásra is. DVD-n és Blu-Rayen szépen termelt a sci-fi akció. A főszereplő, Karl Urban folyamatosan hangoztatja, hogy nem adja fel, szeretné, ha lenne folytatás és ha a rajongók hallatják a hangjukat a stúdió is meggondolja magát, zöld utat adhat a Dredd 2-nek.

Urbantól a Chicago-i Comic Conon kérdezgettek a következő részről. “Határozottan van rá esély. Ugyanakkor valószínűleg egy eredettörténet fog elkészülni, ahol Dredd átkel az elátkozott földön, hogy megtalálja az első főbírót, Fargot.” – E szerint prequelt, azaz előzményfilmet fogunk kapni, már ha megvalósul a film.

A képregényben Fargo volt a bírói rendszer megalapítója, róla klónozták Dreddet. Az 1995-ös filmben Max von Sydow játszotta.

Egy komment

  1. Utóbbi idők egyik legjobb agyatlan akciófilmje volt, remélem tényleg hallgatnak majd a nép szavára 😀 Talán másodjára már többen is fogják moziban megnézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *