6

Biztos, hogy Singer rendezi az X-Men folytatást

singerBryan Singer részvételét többször is megerősítették az X-Men: Apocalypse kapcsán. Csak az volt a kérdés, hogy a Fox mennyire tartja problémásnak és veszélyesnek a rendező körül kialakult botrányt. Kiderült: semennyire. Aláírtak a szerződést, így Singer ledirigálhatja a negyedik mutánsfilmjét. A bemutatót 2016 május 27-re időzítették, jövő év elején lendülhet be a forgatás.

A történet 10 évvel Az eljövendő múlt napjai után játszódik. Charles, Magneto, Mistique, Wolverine, Bestia és a hozzájuk csatlakozó fiatal Küklopsz, Ciklon, Jean és másik mutánsok (még Gambit is felbukkanhat) a legfélelmetesebb ellenféllel néznek szembe. Egy ősi, könyörtelen erő olyan szörnyűségeket akar rászabadítani az emberiségre, amelyet még nem éltek meg történelmül során.

6 komment

  1. Most, hogy lassan kifut a film a moziból, a vádló visszavonta a rágalmait. Nahát… Olyan hihetetlen, mintha igaz sem lett volna…:) Állítom, a stúdiónál mindvégig dörzsölték a tenyerüket…:)

    A következő részt pedig várom, Az eljövendő múlt napjai nagyon tetszett.

  2. Nagyon helyes!

    De remélem nem Apokalipszis lesz az egyetlen új mutáns a filmben. Mister Sinisterre hiába számítok ugye?

  3. biztos volt ez eddig is, nem tudom ennyire emlékeztek, de mikor először felröppent, hogy esetleg nem ő akkor írtam, hogy semmi köze az esetleges pernek a filmhez, és lám igazam lett. 😀

  4. ..na ez érdekes lesz. Igaz, kikukázhatjuk az eddig történteket,de mégis fura,hogy pl hogyan hozzák ezt össze,mert ez egy új múlt innentől. Ilyen alapon akkor pl Angyal és Nightcrawler sem alakul majd ki (láthattuk az okokat,amik most már nincsenek) valamint Wolverine barátunk is örökké szeretheti a nőjét,sosem veszíti el(csak ha kihal mellőle,muhaha) Lehet hogy Vadóc meg sem születik…Jeanhez meg kiskorában mentek el,hogy kordában tudják tartani, akkor ez most teljesen más eredettörténet lesz? Addigra biztos Főnix lenne,ha késnek pár évet…de láttuk,hogy jó Jean lett belőle mégis a megváltozott jelenben…. áh, kényes egy terep ez…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *