8

Újabb bemutatódátumokat tett közzé a Marvel

marvel-vs-dcA Marvelnél továbbra is olajozottan működik a gépezet, szépen formálódnak filmjeik. Hamarosan megérkeznek A galaxis őrzői (The Guardians of the Galaxy), majd jövőre Ultron csap össze a Bosszúállókkal és 2015 júliusában a Hangya (Ant-Man) is bemutatkozik.  2016 július 8-ra is kitűztek egy bemutatót, amelyről sokan úgy gondolják, hogy a Dr. Strange film kerül a vásznakra és 2017 május 5-re szintén beidőzítettek egy most még cím nélküli produkciót. Ne feledkezzünk meg Amerika Kapitányról sem, Steve Rogers 2016 május 6-án dobálhatja az ellenfelek arcába pajzsát (és egyúttal a Batman vs Superman filmmel is szembenéz).

A stúdió nemrég újabb bemutatódátumokat tett közzé. A hivatalos közleményben a következő látható.

 • 2017 július 28
 • 2017 november 3
 •  2018 július 6
 •  2018 november 2
 •  2019 május 3

Se cím, se sztori, se egyéb. Így csak találgatni lehet. Elképzelhető, hogy 2018-ban jön a Bosszúállók 3 felvonása, legalábbis többek szerint erről van szó. Ám ha abból indulunk ki, hogy a második és harmadik részt is május elejére lőtték be, akkor sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy csak 2019-ben áll újra össze a szuperhőscsapat. És ugye a kisképernyőn hamarosan tiszteletét teszi néhány Marvel karakter, a sorozatot követően a vásznakon is bemutatkozhatnak. Tehát 2018-ban jöhet akár egy Fenegyerek vagy Luke Cage film is. Vagy akár a Thor 3.

8 komment

 1. Koimbra légyszíves áruld el hogy a Fekete Özvegy spin-off terv véglegesen törölve van?

  És az X-force filmnek is befellegzett az X-men Apocalypse miatt?

  Nagyon szeretném ezeket tudni.

  • Éppen most olvastam, hogy David Hayter a LationR azt mondta, hogy ő úgy tudja, hogy nincs betervezve egy különálló film. Hayter volt az, aki 10 évvel ezelőtt írt egy forgatókönyvet valamelyik stúdiónak és ő is rendezte volna. Csak akkortájt jött ki néhány akciófilm, ahol nők álltak a középpontban. Mivel nem szerepeltek valami jól a kasszáknál, így levették a napirendről a tervezetet.
   Az X-Force elvileg lesz, de Rob Liefeld, a képregény alkotója azt mondta, hogy elképzelhető, hogy az Apocalypse miatt jégre kerül a tervezet. Hivatalos megerősítés nincs. De ha tolódni is fog a film az szerintem a kutyaütő Jeff Wadlow miatt lesz.

  • Erről nincs infó. Találgatások vannak csak. Az a helyzet, hogy Hollywoodban nem nagyon mernek különálló csajos akciófilmet készíteni. Pletyka szinten elvileg megjelenik a Bosszúállók 2-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *