0

Szerelemre hangszerelve – Extra játék

szerelemrehangszerelveAz A Company Hungary, a Szerelemre hangszerelve magyarországi forgalmazója, a Mozi Mánia, valamint a MiMozink külön játékot indít a premier előtti vetítést követően.
Nézd meg a Szerelemre hangszerelve c. filmet, és készíts egy fényképet, amely a film által keltett érzésedet tükrözi. A fényképet* küld el a mozimanianet@gmail.com címre neved valamint telefonszámod jelölésével. A fényképeket a Mozi Mánia Facebook oldalán közöljük, külön fénykép albumban. A legtöbb szavazatot (lájkot) kapott kép készítője egy Sin City: Ölni tudnál érte karakter poszterrel, egy páros MiMozink mozijegyel, valamint a Sin City: Ölni tudnál érte augusztusi premier előtti vetítésére szóló páros belépővel lesz gazdagabb. Két szavazó (lájkoló) pedig fejenként egy Sin City: Ölni tudnál érte karakter poszterrel, valamint egy páros Mi Mozink mozijegyel gazdagodik. A fényképeket 2014. július 16. és 2014. július 28. között várjuk, az extra játék 2014. július 30. tart.
* Az extra játékban való részvételhez igazolnod kell, hogy láttad a Szerelemre hangszerelve c. filmet, ezért ne feledd elküldeni a fotópályázatra a megtekintést igazoló mozijegy fényképét sem. Egy mozi jeggyel egy regisztrációt fogadunk el.
Amennyiben többet szeretnél tudni a Szerelemre hangszerelve c. filmről, keresd a Premier MoziMagazin ingyenesen elérhető különszámát 2014. július 9-től.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *