5

Sorbo sérelmezi, hogy nem cameozhatott az új Herkules filmben

sorboEgy hét múlva már néhányan letudják a Dwayne Johnson-féle Herkulest. A 90-es években a görög mitológia hőst Kevin Sorbo formálhatta meg a Sam Raimi produceri felügyelete alatt készült sorozatban. Sorbo úgy gondolta, hogy ezért megérdemelte volna, hogy cameozhasson Brett Ratner rendezésében.

„Megkerestem a rendezőt, de nem tudom, hogy miért nem tett be a filmbe. Fogalmam sincs, hogy politikai okok miatt vagy az egójuk miatt. Miért nem lehetett legalább kis egy francos cameot adni nekem? A közönségnek tetszett volna.” – Sorbo hozzátette, hogy a szériát még mindig vetítik világszerte és a 90-es évek egyik legnézettebb műsora volt, még a Baywatch-ot is lenyomta.

De a színész nem csak ebből, hanem az Expendables 2-ből is kimaradt. Megemlítette, hogy volt róla, hogy a második felvonásban benne lesz, de úgy alakult, hogy mégse.

5 komment

  1. Én is sajnálom, a Herkules sorozat kiváló sorozat volt, Kevin Sorbo meg kiváló Herkules. Sajnálom hogy a sorozat örökre eltűnt a tévéből.

    • Valóban az volt, ha jól rémlik a Xena is onnan nőtte tán ki magát.

      Cameot meg kötelező lett volna adni. Pár napja jutott tudomásomra, hogy a Hercules érában, a karrierje csúcsán súlyos egészségügyi állapotba került. Újra kellett tanulnia járni, fél szemére azóta se lát jól stb… Ha ez igaz, akkor igazán szégyenletes a hűvös fogadtatás…

  2. Érdekes, nem tudom mi lehet a háttérben, mert az ilyen cameo a filmnek is jót tesz, gesztus a rajongók felé, és általában megtisztelik ezzel a sorozatszeteplőt is. Mi lehet a politikai dolog amit említ?

  3. Tarantino bezzeg tudja kinek mivel kell tisztelegni. Az is mekkora volt, mikor Franco Nero beszélget az új Djangoval a bárban. 😀 Sorbonak is kijárt volna legalább ugyanannyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *