3

Reach Me előzetes

reachmeSylvester Stallone kilépett a komfortzónából és átruccant egy másik műfajba. John Herzfeld kedvéért vállalt be egy szerepet a Reach Me-ben, a rendezőt több évtizede ismeri az akciósztár, a Kobrában (Cobra) játszottak együtt. Stallone a Coplandben bizonyította, hogy képes elbírni a drámai szerepekkel, a kritikusok éltették alakítását.

Ha átnézzük a szereplőgárda névsorát, láthatjuk, hogy tömve lesz a film ismertebb nevekkel:  Cary Elwes, Terry Crews, Thomas Jane, Tom Sizemore, Nelly, Kevin Connolly, Kyra Sedgwick, Kelsey Grammer, Ryan Kwanten és Tom Berenger. A cselekmény egy volt futballedző által kiadott önsegítő körül zajlik, a karakterek mindegyike kapcsolatba kerül vele.

Még a forgatás alatt történt egy kis probléma, ugyanis az egyik befektető meggondolta magát és kihátrált a produkcióból. Stallone, Herzfeld és a producer Cassian Elwes a Kickstarteren próbált pénzt gyűjteni.

3 komment

  1. Karrierújraértelmezés akar lenni, érezve, hogy az akciós időszak már től lett nyújtva? Mert bizony Sly, ha kell tud szinészkedni, de legalábbis voltak párszor szép pillanatai a pre-botox érában. Drukkolok, de ez szerintem max behozza az árát. Jók a színészek, de nem húzónevek, vagy nem olyan párosításuak, amire felkapná az ember a fejét.

  2. Ilyen rossz filmet én még nem láttam! Egy másfél órás közhely, ami arról szól, hogy az élet milyen szép, egyszerű és mindenkinek összejön minden, aki ezt elkönyveli magában. Megváltásként vártam ennek a filmnek a végét, tényleg abszolút irreális és semmitmondó az egész film. Az egyetlen momentum, ami a valóságban is jelen van, hogy mind a filmben, mind a valóságban emberek tömegei ugranak az ilyen idézet jellegű idealista de valótlan dolgokra. (De most komolyan két verőlegény egy önismereti könyvtől megbánja, amit csinál, az egyik felhívja a főnökét és közli vele, hogy “bocsi, de többé nem dolgozunk neked”, amitől a másik meghatódik és elsírja magát. És ez csak egy a számtalan olyan jelenet közül, ami ehhez hasonlóan csöpögős, üres és semmitmondó)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *