3

Még nem kereste meg a Marvel Downey Jr-t a Vasember 4-gyel kapcsolatban

ironmanValahogy furcsa, hogy a Vasember 3 (Iron Man 3) milliárdos sikere után a Marvel nem erőlteti a következő részt. Tony Stark a Bosszúállók: Ultron korában (Avengers: Age of Ultron) ugyan jelen lesz, de nem biztos, hogy a közeljövőben befutna a negyedik rész.

A franchise sztárja, Robert Downey Jr az Entertainment Weekly-nek adott interjúban elmondta, hogy ő benne lenne a filmben. ” Minden Kevin Feige-től, Ike Perlmuttertől és a Disneytől függ. Ha felkeresnek egy ajánlattal, akkor majd kiderül, hogy tetszik-e vagy sem. Ha sok pontban egyetértünk, akkor jól alakulhatnak a dolgok.” – hozzátette, hogy amíg a lehetőség adott, addig boldogan felveszi újra és újra a páncélt. Ám, ahogy Downey Jr fogalmazott “Ahogy általában, a jövő eléggé bizonytalan.”

3 komment

  1. “franchise sztárja, Robert Downey Jr az Entertainment Weekly-nek adott interjúban elmondta, hogy ő benne lenne a filmben. ”

    Persze hogy benne lenne ha 75 misit keresett a nézhetetlen 3. résszel.

  2. TALÁN az avengers 3 előtt belehetne mutatni pár ellenségét még a háttérben az igazi Mandarinnal ami/aki egy 5. vagy 6. részben teljesedne ki. Az Avengers 2 után lesz pár kérdése hozzá megint a szenátoroknak 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *