5

Evangeline Lilly lesz Hope Pym a Hangyában

lillyPatrick Wilson, Matt Gerard és Kevin Weisman mégsem fog játszani a Hangyában (Ant-Man). Kiderült, hogy a forgatás ideje alatt Wilsonnak más filmben van jelenése, ezért kénytelen volt távozni, a másik két úriember pedig azért került ki a képből, mert Wright távozása után karaktereiket kiírták a forgatókönyvből.

Viszont a Comic Con alatt jelentették be, hogy Corey Stoll formálhatja meg Darren Crosst, azaz Yellowjacketet. Cross lesz Pym üzlettársa, ám a kiváló tudósnak abszolút ellentétes elgondolásai vannak a cég jövőjével kapcsolatosan és gonoszabb terveket szövöget.

Evangeline Lilly Hope Pym-et formálhatja meg. A hölgy Hank Pym és Janet Van Dyne lánya, akiből idővel a Vörös Királynő szuperbűnöző lesz. Érdemes megjegyezni, hogy Van Dyne nem más, mint Darázs, a képregényben a Bosszúállók csapat oszlopos tagja.

Peyton Reed rendezése 2015 július 17-én fut be.
Comic Con videó

5 komment

  1. Tehát Janet van dyne egyáltalán nem fog szerepelni, csak a lánya? Elfelejthetem a Darázst a filmben?

    • Douglas ezt mondta:
      “My name is Dr. Henry Pym. I’m an entomologist. I’m also a physicist and I discovered in 1963, a way, a serum to reduce a human being to the size of ant maintaining the strength. Not only that, but I was able to find a way to communicate with the ants. But unfortunately during this process, a tragic personal accident happened with my wife, my daughter, Evangeline, Hope. So I’ve had to pass my powers and strengths onto a mentor.”
      Szóval szerintem Janet esetleg a film elején, a szérum tesztelése alatt lesz látható, majd balesetben meghal, lányuk pedig ugyanezt a balesetet túléli.

  2. Annyira nem gyászos a helyzet mint ahogy azt pár fanboy állítja. Hank és Janet ugyan nyuggerek lesznek,de ez totál lényegtelen,mert Scott Lang megkapja Pym felszerelését, míg Hope valószínű Darázzsá avanzsálódik a film közepette (vagy a végére). A lényeg,hogy mindkét karakter szerintem szerepelni fog a vásznon, csak épp nem a hagyományos módon 😉 Hank Pym lánya pedig szintén sanszos,hogy összejön Scott Lang-gel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *