6

Thanost is láthatjuk majd A galaxis őrzőiben

thanosA galaxis őrzői (The Guardians of the Galaxy) a blockbuster szezon vége felé érkezik. A rajongók eddig azt találgatták, hogy Thanos vajon benne lesz-e a filmben és ha igen, akkor mennyi időt fog kapni. Ezzel kapcsolatosan a Vulture szolgált néhány információval.

„A titán a film első felében hologramként tűnik fel és a későbbiek folyamán is ebben a formában fogja közölni mondanivalóját. A lila alakot Ronan és Nebula közös jelenetében láthatjuk majd teljes valójában, akik az Őrült Titán tanácsadói és egyben parancsainak végrehajtói. Thanos nem sokat lesz jelen, de gyakran esik szó róla. A karakterek utalgatnak rá és családi szálak kötik Gamorához, a zöld bőrű főhősnőhöz. Ezen kívül a a Végtelenség Ékköveinek egyike is szerepet kap, Thanos megpróbálja megszerezni, mivel feltétlenül szükséges a Végtelen Kesztyűhöz.”

6 komment

 1. szóval ebben nem lesz benne, ugye a következő Avengersben Ultron lesz a főgonosz, akkor mégis mikorra tervezik Thanost?!

  • Ráér még, nem? A Bosszúállókba felesleges lenne betenni, nem egy súlycsoport. Sőt, kivel is tudnának meccselni?:) Gyűjtögesse csak az ékköveket.
   Én úgy gondolom, hogy majd pár évvel a Dr Strange film után. Strange majd találkozik Adam Warlockkal és amikor Thanos felhúzza a Végtelen Kesztyűt, akkor majd páran megpróbálják elvenni tőle. Ez egy külön film, míg a Kesztyű hatásait a Földön is lehet majd érezni. Meg ugye emberek millió tűntek el akkor.

   • Persze, hogy ráér még, csak eddig az volt a stratégia a marvelnél, hogy a stáblista utáni jelenet a következő filmre utalt, de most a Bosszúállók óta volt már thor2, amkap2, jön a galaxisőrök.

    • Thanos a Marvel univerzum egyik legerősebb genyója. Kár lenne még most szétrúgni a valagát.

 2. A Bosszúállók 2-ben is benne lesz, gondolom ott is a stáblistában. Különben is, 2028-ig van terve a Marvelnek, ráér még vagy 6-8 évig meg nem jelenni. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *