8

Idén nem mutatják be a Jupiter felemelkedését

ascendingMinden évben akad egy-két film, amelynek bemutatóját több hónappal elcsúsztatják. A G.I. Joe folytatását a 3D konvertálás és egy-két újabb jelenet miatt tolták el 2013-ra, a Z világháború (World War Z) utolsó fél óráját kivágták és más történéseket írtak. Az idei első áldozat a Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending) költséges sci-fi, Wachowskiék filmjét a Warner  kivette a júliusi bemutatók közül és 2015 február 6-ra pakolták el.

Állítólag az effekteket nem tudták volna időben befejezni. Furcsa, hogy a Channing Tatum és Mila Kunis főszereplésével készült produkciót nem inkább nyárra tették. Elképzelhető, hogy a stúdió osztott-szorzott és az előrejelzéseket átnézve arra a döntésre jutott, hogy a februári nyugodtabb időszakban több bevételt termelhet a film. Így viszont a Run All Night akció-thriller járt rosszul, mert a Liam Neesonnal forgatott alkotás szintén februárban került volna bemutatásra, most a Warner új időpontot keres számára.

8 komment

  1. Fúúú, ez gáz. :/ Mondjuk a látvány maitt néztem volna meg, Wachowskiék neve már nem garancia a jó szórakozásra, számomra.

  2. Basszus! Pedig úúúúúúúgy vártam ezt a filmet. Ez már a harmadik film amit idén Hollywood elvett tőlem, a Hetedik Fiú és a Kaptár 6 után. Hollywood nyugodtan ki………………..
    Másfelől viszont mindig panaszkodtam hogy 2015 egy nagyon-nagyon rossz mozis év lesz. Talán ez a 3 bónusz film javít rajta egy kicsikét.

  3. Egyértelmű, eleve egy fosnak ígérkezik, esélye sem lenne a nyári filmek között, mondjuk az idei nyárnak sem a költséges filmjei fognak durranni, ezt persze nem a jegybevételre értem hanem a minőségre

  4. Ez marha jó. Eddig is már siralmas volt ez a nyári szezon, így meg pláne. Alig van film, ami érdekel, maradt még három, de azokat meg egy héten belül mutatják be pont. Két és fél hónap múlva. Csodálatos. Ráadásul az év többi része se jobb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *