1

Tv spot: TMNT, Transformers: A kihalás kora, Hercules, A holnap határa, Hogyan rohanj a veszTEDbe

Este megtartották az MTV mozis díjátadóját, amelyet ugye rengeteg tini nézett, a stúdiók nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy jó néhány produkciót a fiatalabb korosztály figyelmébe ajánljanak. A Tini Nindzsa Teknőcök augusztusban mutatják meg, hogy mire képesek.

Michael Bay-nek ismét megengedték, hogy a robotokkal játszhasson. Mark Wahlberget is elcsábította a filmbe. Mennyire lesz jó? Azt hiszem, hogy ezt a kérdést a következőképpen válaszolták meg a tervezőasztal közelében: Kit érdekel, betesszük a Dinobotokat és a tinik megtöltik a mozikat.

 

Herkules zúz, lever mindenféle mitológia szörnyet és még Palvin Barbarát is megmutatják.

 

Tom Cruise többször meghal, majd feltámad az idegen invázió reggelén. Minden egyes alkalommal okosabb, ügyesebb és érettebb lesz.

 

Seth MacFarlane első mozifilmje megtöltötte a stúdió és a producerek zsebeit, még szép, hogy megengedték neki, hogy megcsinálja western vígjátékát.

 

És egy jelenet a Pókember 2-ből, Electro támad, Pókember megment mindenkit

Egy komment

  1. Nekem van teknősöm, de még róla is több értelem sugárzik, mint a mutánsokról.
    Transformers ugyanolyannak tűnik, mint az előzőek, Herculest megnézem, Tom Cruise filmje tök látványosnak tűnik, a western vígjátékot akkor sem, ha ingyen jegyet kapok, Póki meg olyan, amilyen: bárgyú és az is marad. (azt hiszem rosszul viselem ezt az időjárást)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *