2

Roberto Orci azért lobbizik, hogy ledirigálhassa a Star Trek 3-at

orciAz elmúlt években Roberto Orci és Alex Kurtzman sok produkción dolgozott együtt, leginkább látványfilmek forgatókönyveit szállították le és több sorozat útját egyengették. Ám eljött a pillanat, hogy útjaik különváljanak némi időre, csak egyszerűen azt szeretnék elérni, hogy nagyobb költségvetésű filmeket dirigálhassanak le.

Orci  el szeretné érni, hogy a Paramount rábízza a Star Trek 3 rendezői teendőit. Állítólag J.J. Abrams támogatja az ötletet, akárcsak David Ellison, a Skydance vezére, már csak a stúdiót kellene meggyőzni.  2016-ban itt a franchise 50. éves évfordulója, addigra ha törik, ha szakad el kell készíteni a következő részt.

Kurtzman mögött már van egy film, a Hétköznapi embereket (People Like Us) vezényelte le, de minimális marketing mellett nem sok vizet zavart. Ő jelenleg a Venom körül sürög-forog, elvileg Kurtzman hozhatja el Pókember nagy ellenfelének különálló kalandját a vásznakra.

De azért ne feledjük: Attól még ha folyamatosan effektekkel megspékelt produkciók körül mászkál valaki nem jelenti azt, hogy ő is képes élvezetes, szórakoztató filmet készíteni. Kérdezzék meg nyugodtan Wally Pfistert, a Transzcendenst (Transcendence) földbe döngölték a kritikusok.

2 komment

  1. De kit érdekel a kritikusok véleménye? 😀 Amúgy simán rábíznám mondjuk Blomkampra, ha megoldható lenne.

  2. Bízzák egy rendezőre, ne egy olyan emberre, aki azt hiszi, hogy tud rendezni. Abrams legalább ért a látvány megteremtélséhez, még ha nem is jó direktor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *