2

De mikor lesz már Bad Boys 3?

badboysJerry Bruckheimer producer is megfordult a nemrég lezajlott WonderConon, a Collider oldal szerkesztőjének sikerült beszélni vele néhány mondatot. A Bad Boys 3-mal kapcsolatosan annyit mondott, hogy az elmúlt időszakban vagy az egyik vagy a másik félnek nem volt megfelelő az időzítés. A Sony boldogan benne lett volna a harmadik felvonásban, de akkoriban Will Smith éppen elfoglalt volt. Majd Smith jelezte, hogy részéről mehetne a film, ám ekkor a stúdió nem volt túl lelkes. Bruckheimer elmondása szerint a Pofázunk és végünk (Ride Along) nagy sikere láttán a Sony újra nagy lehetőséget látott a Bad Boys 3-ban, csakhogy Smith megint mást csinál. A producer ennek ellenére bizakodó, a forgatókönyv készül.

És vajon mi a helyzet A nemzet aranya 3-mal? Úgy tűnik, hogy végre sikerült áttörést elérni a forgatókönyvvel és Jon Turteltaub, az előző két felvonás rendezője is érdekelt a produkcióban.

 

2 komment

  1. Ezt a tökölést úristen ami évek óta megy a 3. résszel. Mi az hogy Smith megint mást csinál? Amit az utóbbi években művel örülnie kéne hogy egyáltalán felkérik egy sikervárományos filmre. Persze értem én hogy így is teli van lóvéval meg a hülye gyerekéből akar színészt faragni de azért valami lehetne már. Ja és Michael Bay is leállhatna az ilyen transpórmers fétis filmekkel és csinálhatna megint vérbeli, tökös akciófilmeket. Ja hogy arra a producerek meg nem áldoznak mert nem látnak benne fantáziát. Kapja be Hollywood :).

  2. Mindkét rész jól sikerült, simán ebből a tematikából lehetne egy James Bond-féle franchise (ha nem is akkora, de valami hasonló).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *