2

Megváltoztatták az utolsó Hobbit film címét: Az öt sereg csatája

hobbit2Richard Armitage az OTRC.comnak adott interjút, elárulta, hogy a harmadik Hobbit filmmel kapcsolatban számíthatunk néhány nagy meglepetésre. A színész nagy várja, hogy végre láthassa hogyan sikerült az öt sereg csatája. Az orkok és kedvenc “állataik” és szörnyeik nekiesnek a törpök, tündék, emberek és sasok egyesített seregének, természetesen Beorn is ott fog küzdeni.

Néhány órával ezelőtt Peter Jackson rendező Facebook oldalán arról számolt be, hogy megváltoztatják a harmadik felvonás címét. Amíg csak két részről volt szó egészen jól hangzott az Oda és vissza, azaz a There and Back Again. Csakhogy később sikerült elérni, hogy trilógiává bővítsék a történetet,  a másokban Bilboék már megérkeztek Ereborba, így értelemszerűen változtatni kellett a címen is. . Jackson a stúdióval közösen úgy határozott, hogy a Hobbit 3 más elnevezésen kerül moziba és múlt héten amikor megnézték a filmet úgy döntöttek, hogy a The Hobbit: The Battle of the Five Armies (azaz az Öt sereg csatája) címet adják az utolsó produkciónak.

Arról is szó esett, hogy számíthatunk a Smaug pusztasága kibővített változatára DVD-n és Blu-rayen. 25 perccel hosszabb filmre van kilátás, amelyekhez természetesen Howard Shore szerezte a zenét.

2 komment

  1. Én pedig remélem, hogy ezúttal A hobbit fel fog nőni A Gyűrűk Urához! Ez az utolsó rész, több esélyük nincs!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *