5

Megcsinálják a Csillagközi szökevények filmet

farscapeA Csillagközi szökevények (Farscape) sci-fi sorozat 4 évadot élt meg, ennek showrunnere Rockne O’Bannon a WonderConon arról beszélt, hogy meg fog valósulni a mozifilm is. Egyelőre még nagyon az elején járnak a tervezgetésben, nem mostanában fog elindulni a forgatás. A forgatókönyvhöz nemrég látott hozzá Justin Monjo.

Úgy két hónappal ezelőtt röppent fel a pletyka, hogy elkészül a film, de akkor még úgy hírlett, hogy egy spin offra számíthatunk és Monjo már befejezte a szkriptet. A történet John és Aeryn fiát, D’Argot állította volna a középpontba.

5 komment

 1. Érdekes, én úgy tudtam hogy már eleve van film ami a bevezető részt összeköti a többi résszel. Tévedtem volna?

  • A wikipedián azt írtják, hogy ateljes sorozatot egy egész estés film zárja le, aminek címe A békefenntartók háborúja

 2. A Peacekeeper Wars egy 2 x 1.5 oras film ami lezarja az egesz sorozatot olyan itt a vege fuss el vele szeruen. Szerintem abbol a pontbol nehez folytatni vagy eleg kifacsart lenne a story.
  Youtube-on fent van mindket resz, egesz kellemes es nezheto, bar nem art a sorozat ismerete hozza.. 🙂

 3. KwiHa: Miért lenne nehéz folytatni? Igen, egy-két szereplő meghalt, úgy tűnik, hogy a Békefenntartó-Scarran háború is lezáródott, megszületett John és Aeryn fia, de innen még ezer és egy módon lehetne folytatni. Sőt, egy több évig futó képregénysorozatban meg is tették.

  Én a magam részéről nagyon szerettem a sorozatot, bár őszintén szólva moziban nem tudom, mennyire állná meg a helyét. Csak tele nyomnák cgi akcióval, pedig a sorinak pont a kicsit fura, kicsit gagyi bábok és az elborult humor adta meg a varázsát.

 4. Hú bakker, ha ez igaz, akkor nekem ez az év híre eddig. Baromi sok mindent ki lehetne hozni ebből a világból még. baromi jó lenne egy mozi film, ami kihozná belőle a sokszínűséget. Sok szempontból még extrémebb dolgok vannak benne mint a Star Warsban. Jó lenn egy mozi, és hátha csinálnának egy új sorozatot is.

  A sorozat félbe lett hagyva különben, a Peacekeeper Wars elvarrja a legfontosabb szálakat, de azért érződik rajta, hogy nem volt idő benne mindent rendesen kifejteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *