2

Stb…

0yij

Frank Darabont és Frank Marshall is megcáfolta a legutóbbi Indiana Jones pletykát, tehát a Disney egyáltalán nem tervezi, hogy lecserélje Harrison Fordot és nem akarja megfiatalítani a karaktert.

A Marvel azt szeretné, ha Michael C. Hall játszaná Fenegyerek sorozat vak igazságosztó főhősét. Már csak az a kérdés, hogy a színész is akarja-e ezt.

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy John Boyega játszhatná Miles Dyson fiát a Terminator: Genesis-ben, ám mivel rábólintott a Star Wars 7 egyik szerepére is és a két filmet azonos időszakban forgatják, így kénytelen volt kilépni a Halálosztó franchise következő részéből. Szerepét Dayo Okeniyi örökölte meg.

Ridley Scott lesz a producere az A Better Place thrillernek, a forgatókönyvet Brad Ingelsby, az Out of the Furnace írója szállította le. A történet nem ismert, annyit lehet tudni, hogy a Szimpla ügyhöz hasonló film lesz.

Brett Ratner produkciós cége vette meg a Finding Winnie könyv jogait, amelyet Lindsay Mattick, Harry Colebourn hadnagy dédunokája írt. A tiszt 20 dollárért vett egy elárvult bocsot, majd hazavitte. Mivel a világháború ideje alatt nem tudott vele foglalkozni a londoni állatkertnek adományozta. Állítólag a medve inspirálóan hatott A.A. Milne-re, így született meg benne a Micimackó ötlete.

Úgy hírlik, hogy Gregory Jacobs dirigálhatja a Magic Mike folytatását, az újabb rész Magic Mike XXL címre fog hallgatni és ősszel kezdődik a forgatás. A hivatalos bejelentés még várat magára.

Squatters előzetes, főszerepben Gabriella Wilde és Richard Dreyfuss.

Emily Van Camp beszél az Amerika Kapitány 2-ben játszott szerepéről.

Transformers 4 poszter.

Peter Dinklage leszerződött a Pixels-re Adam Sandler mellé.

Eduardo Sanchez azt mondta, hogy úgy 4-5 éve felmerült az Ideglelés 3 gondolata és egyeztettek a Lionsgate-tel a folytatással kapcsolatban, de semmi komolyabb előrelépés nem történt.

Gareth Edwards három kedvenc szörnyfilmje.

Shia LaBeouf kilépett a Rock the Kashbah projektből.

Gareth Evans rendező vesézi ki a The Raid 2 egyik jelenetét.

Demóna tv spot.

Joss Whedon Dél-Korában forgat, egy videóban bocsánatot kér a helyiektől.

Néhány kép A csodálatos Pókember 2-ből: 1_, 2_, 3_, 4_,

Möbius előzetes, főszerepben Jean Dujardin.

Lena Dunham rendezte a Bleachers klipjét.

2 komment

  1. Talán azért nem történt az Ideglelés 3 kapcsán semmi, mert már a második rész sem kellett volna. Nem lett annyira rossz, egész nézhető, de már az is szükségtelen volt. Az első megismételhetetlen siker és meglepetés, nem kell róla több bőrt lehúzni. Ha Sanchez ennyire horrort akar forgatni, akkor csináljon mást. Azok úgysem kerülnek sokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *