4

A Star Wars 7 története 30 évvel A jedi visszatér után játszódik

starwarsA hetedik Star Wars kapcsán több a pletyka, mint a hivatalos  információ. Eddig kvázi csak azt vehettük biztosra, hogy J.J. Abrams rendezi a következő részt. De nincs is min meglepődni, hiszen Abrams kifejezetten szereti a titokzatoskodást és profi abban, hogy lassan, apránként tegyen közzé újabb információkat, eleddig csak azt vehetjük majdnem biztosra, hogy a kis izgő-mozgó droid, Artu Detu visszatér.

De ma újabb hírek kerültek ki a világhálóra. A forgatás májusban startol el az angliai Pinewood Studiosban, természetesen az ILM-nél fogják bütykölni az effekteket és John Williams szerzi a zenét, Dan Mindel lesz az operatőr. Eddig rendben is volnánk, de a főszereplők kilétéről még mindig alig lehet tudni valami, most is csak annyit tettek közzé, hogy több ismert arcot fogunk viszont látni, de a középpontban három fiatal színész fog állni. Ó és a történések 30 évvel A jedi visszatér (Return of the Jedi) után fognak zajlani.

4 komment

  1. Ezek szerint van remény, hogy legalább részben új lapot nyitnak, és nem lesz öregapós nosztalgiafilm.

    • Pont így lesz, mert kb a visszatérő színészek a valós korukkal megegyező korúak lesznek a filmben…de az Ezer éves sólyom még nyilván egyben lesz 😀

  2. Ez esetben bízom benne, hogy a főszereplő Luke Skywalker fia, Cade Skywalker lesz, aki Darth Krayt, a Sith nagyúr ellen fog harcolni. Erről a történetről könyv nincs, csak képregények, egy részüket olvastam, és tetszettek. Szóval reménykedem hogy erről fog szólni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *