1

Problémák Reeves romantikus sci-fijének háza táján

reevesA tavalyi év egyik legnagyobb vesztese Keanu Reeves volt, hiszen a 47 Ronin szamurájos fantasy-je olyat bukott, mint az ólajtó és a Man of Tai Chi harcművész alkotása is eléggé rossz lett. Nem csoda, hogy egyesek elveszítik a színészbe vetett hitüket.

A Passengeres romantikus sci-fi forgatása április elején indult volna Németországban. Ám egyszerre több probléma is felmerült a projekt háza táján. Egyrészt új női főszereplőre lenne szükség, mivel Rachel McAdams távozott, másrészt a The Weinstein Company is kihátrált a film mögül, így új hazai (amerikai) forgalmazót kell keresni, a nemzetközi terjesztését az Exclusive Media felel, ők még kitartanak. A bemutató 2015 április 3-án lett volna esedékes, a rendezői poszton Brian Kirk áll.

A történet a jövőben jövőben játszódik, egy űrhajó új bolygó felé tart, az utazás azonban több évtizedig is  eltart, a legénység hibernálva várja, hogy elérjék céljukat. Ám egy utas (Reeves) magához tér, döbbenten konstatálja, hogy csak 90 év múlva érkeznek meg a planétára, rajta kívül pedig senki más nem ébredt fel. Mivel nem akar egyedül megöregedni, illetve nem szeretné élete hátralévő részét robotok társaságában tölteni úgy dönt, hogy felébreszti Aurorát (McAdams lehetett volna, előtte Reese Witherspoon dobta be a törülközőt), a gyönyörű újságírónőt. Nem sokra rá a hajón súlyos üzemzavar lép fel, így már nem romantikázhatnak békésen, meg kell oldaniuk a problémát, meg kell menteniük mindenkit.

Egy komment

  1. Ha Weinsteinék felkarolnak egy filmet, annak rendszerint annyi…:) Egyébként jó lenne, ha Witherspoon visszatérne. Ez a McAdams színtelen-szagtalan, a történet viszont határozottan eredeti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *