6

Megütközik egymással 2016-ban a Marvel és a DC?

kapitanysupermanAmikor kiderült, hogy a Warner nem tudja tartani az ütemtervet a Batman vs Superman kapcsán a 2015-ös bemutatót eltolták 2016 május 6-ra. Ám ekkora a Marvel már leszúrta saját piros zászlaját erre az időpontra, csak éppen a film címét nem lehetett tudni. Ám a THR-nek bennfentesek elárulták, hogy Amerika Kapitány tér vissza a vásznakra.

Mindenképpen érdekes ütközet lesz, nagy megmérettetés lesz ez a DC-nek és a Marvelnek, bár valószínűleg akkor lett volna az igazán nagy csata, ha a Kapitány helyett a Bosszúállók indulnak harcba. Kevin Feige mindenesetre nem ijedt be, felvette a kesztyűt, nem hajlandó változtatni a premierdátumon. Ha a felek végsőkig kitartanak, akkor meglátjuk, hogy Rogers képes-e elpusztíthatatlan pajzsával leteríteni a sötét lovagot és az Acélembert.

A Disney és a Warner farkasszemet néz egymással. De vajon melyik fog visszavonulót fújni? Ésszerűen átgondolva egyiküknek sem jó, ha létrejön a két képregényfilm összecsapása, hiszen egymást gyengítenék a kasszáknál. Feige csapata javában dolgozik a forgatókönyvön és akár újabb karakterek mutatkozhatnak be Rogers mellett. Sebastian Stan visszatérésére számíthatunk, mint kiderült 9 filmre szóló szerződést írt alá.

És ha már Amerika Kapitányról van szó alább 16 percnyi színfalak mögötti videót nézhettek meg A tél katonájáról.


6 komment

  1. nagy pénzekkel merném fogadni, hogy a dc ki fog térni és vagy előrébb vagy hátrébb viszik/hozzák azt a premiert.

  2. Lehetőleg ne halasszák tovább a Batman- Supermant, ez az egy éves halasztás is több mint elég nagy szemétség volt. NE HALASSZÁK TOVÁBB!!!!!!!!!!!!

  3. Ez csak porhintés, a Marvel így csinál reklámot a Kapitány 2-nek. Kétségkívül ügyes húzás néhány héttel a bemutató előtt, de senki ne higgye, hogy ebből bármi lesz. A Superman vs. Batman mozi péppé verné a Kapitányt, Ben Affleck Batmanje körül úgyis hatalmas hírverés lesz.

    • Pontosan. Eszük ágába sincs kockáztatni a marvelnél 😀 Valamelyik marketingesüknek bevillant a nagy ötlet az utolsó pillanatban,hogy mi lenne ha a debut előtt álló filmjüket egy dc filmel reklámoznák ? :P:P
      Singer dettő ugyanezt csinálja az xmen apocalypseval csak ott gondolom gondosan elgondolkodtak hogy hogyan tudnak megadni a legmagyobb löketet a jelenlegi filmnek, és hát a rajongók jóhiszeműségére apellálva( akik nyilván egy jól összetákolt sztorit szeretnének) egyszerre 2t jelentettek be hogy a fanoknak meg legyen a (valszeg hamis:)) biztonságérzete …

  4. Ha esetleg akkor mutatnák be a Bosszùállòk 2-t,akkor kicsivel, de Marvel győzelmét, de igy. Amerika Kapitányban nincs akkor potenciál, hogy Batman vs Superman filmet lenyomjon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *