5

Jöhet a fiatalabb Indiana Jones? *UPDATE*

indianajonesTény, hogy a Disney szeretne egy újabb Indiana Jones filmet, de ezen túlmenően semmi biztosat nem tudunk a folytatásról. Viszont egy elég érdekes pletyka ütötte fel a fejét, miszerint a stúdió nem csak egy részt szeretne és úgy vélik, hogy a karakterrel is nyugodtan meg lehet tenni, mint James Bond esetében. Azaz más színész is fejébe csaphatja a régészkalapot és csattogtathatja az ostort.

A Latino Review úgy tudja, hogy a Disney kijelölt egy határidőt, ha addigra nem sikerül belendíteni az Indy 5 szekerét, akkor lecserélik Harrison Fordot. De ki alakíthatná a fiatalabb Dr. Jonest? A lista élén Bradley Cooper áll, akinek filmjei mostanában szépen hoznak. A forgatókönyvön Frank Darabont dolgozik, ő prezentálta ötletét a stúdiónak, ami eléggé tetszetős volt.

Hozzá kell tenni, hogy az LR oldal több hajmeresztő pletykát tett közzé az elmúlt időszakban, legtöbbször úgy tűnik, hogy vaktában lövöldöznek.

UPDATE: A Slashfilm utánajárt a pletykának, egy stúdióhoz közeli forrásuk azt mondta, hogy nincs valóságalapja a pletykának.

5 komment

  1. Én megmondtam, kizárt dolog hogy Harrison Ford kibírja az 5. filmet, már a negyedikben is nagyon vén volt. Shia Leboufnak kell átvennie a helyét, a fiú lépjen apja nyomdokaiba (természetesen a filmben gondolom).

    • Ezt meg se hallottam. Gyakorlatilag bárki mást jobban elviselnék, mint Leböföt. Különben a fia az nem Jones maga eleve, és nem is ugyanabban az időszakban játszódnának a történetek.
      Előbb-utóbb úgyis bekövetkezett volna, hogy lecserélik a színészt fiatalabbra. Potenciálisan egy rakat történetet el lehet mesélni a karakterrel, pl. vannak egész jó regények is, vagy 15 darab. Az egy más kérdés, hogy nagyon nehéz egy olyan színészt találni, aki Ford nyomdokaiba léphetne. Én még el tudnék képzelni egy lezáró részt Forddal. Olyan szinten simán hozna a karaktert, mint Connery Quatermaint az LXG-ben.

  2. Ha folytatják az indy-t,akkor szerintem Shia Le Bouf,mert az indy 4-ben már felvezették a karakterét,és szerintem jól játszott.Illett Ford mellé.De ha mondjuk azt mondja a stúdió,hogy Bradley Cooper akkor még az is lehet hogy,új sorozatot kezdenek vele.Ami szerintem így adná magát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *