5

Dwayne Johnson Herculesként aprít

herculesforgatas2A Kellan Lutz-féle Hercules filmet mindenki utálta, látatlanban is azt mondom, hogy a Renny Harlin által rendezett alkotásnak kevés köze volt a görög legendához és egy kis átírással nyugodtan lehetett volna szólítani akár Bélának. De idén érkezik még egy fantasy, Dwayne Johnsonnal, amely megpróbálhatja helyreállítani a mitikus alakba vetett hitünket.

Brett Ratner ülhetett a rendezői székbe, aki korábban már kapcsolata került egy Hercules tervezettel a Millennium Filmsnél, de gyorsan le is lépett, amikor félretették a projektet. Később az MGM-hez toppant be, felajánlotta szolgálatait a Steve Moore által készített The Tharican Wars képregény mozis verziójához. Ian McShane egy részben pap, részben próféta alakot játszik, de e mellett kiváló kardforgató és Herkules mentora, Aksel Hennie szintén a főhős oldalán fog küzdeni, akárcsak Rufus Sewell. De jelen lesz még Joseph Fiennes, John Hurt, Rebecca Ferguson, a szupermodell Irina Shayk domboríhat Megaraként és ne feledkezzünk meg Palvin Barbaráról sem.

Jó 3200 évvel ezelőtt egy meggyötört férfi rótta útját, aki se isten, sem ember nem volt. A neve Herkules, Zeusz fia és ezért világéletében csak szenvedett. Letudta a 12 küldetését, elvesztette családját, hátat fordított az isteneknek és csak a véres csaták nyújtottak vigaszt számára. Az évek alatt hat hozzá hasonló lélekkel hozta össze sors, soha nem kérdezték egymást, hogy merre tartanak vagy hogy kiért harcolnak, csak azt, hogy mi lesz a fizetség. A zsoldossá lett legényeket Trákia királya kéri fel, hogy képezzék ki embereit  a világ legütősebb hadseregévé. Ekkor eszmélnek csak rá, hogy hova is süllyedtek, mivé lettek és nagy árat kell fizetniük. Bemutató július 25.

herculesjohnson

5 komment

  1. Szuper lesz, szuper lesz, alig várom! Látatlanban mondom hogy méltó utódja lesz a Titánok harcának!

  2. Fúú, hát lehet egyedül leszek a véleményemmel, de ez rossznak néz ki. Az elődjéhez képest talán egy fokkal jobbnak tűnik, de úgy egyébként nem egy nagy szám ez a trailer. Remélem a film jobb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *