0

A 300 producere indiai természetfeletti harcművész filmet készíthet

sadhuMark Canton, a 300 producere egészen Indiáig ment, hogy szuperhős filmet készíthessen. Az Atmosphere Entertainment cége megegyezett a Graphic India céggel, amely kifejezetten képregényekre és hősök megteremtésére szakosodott, a karaktereket mobil és digitális platformokon tervezik bemutatni. Év vége felé jelenik meg a Warrior: Revenge of the Sadhu képregény, amelyből élőszereplős filmet szeretnének forgatni.

“A 300 és a Halhatatlanok alkotója, Mark Canton volt a producere Hollywood legsikeresebb filmjeinek, amelyek legendákon és mitológiai történeteken alapultak. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy vele dolgozva hozhatjuk el a The Sahdu-t a gyöngyvászonra.” – mondta Sharad Devarajan, az indiai cég vezetője.

A történet 1958-ban indul Bengáliában. James Jenson angol katona családját brutálisan megöli egy aljas indiai tiszt. Jensonnak sikerül elmenekülnie, a környező erdőségben bolyongva menedéket talál egy rejtélyes, misztikus törzsnél. Az évek során elsajátítja tőlük a természetfeletti harcművészet minden fogását, ám idővel el kell dönteni, hogy új erejével mihez kezd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *