1

Remake lesz Joe Dane Űrrandevújából

urrandevuA Paramount alacsony költségvetésű filmekért felelős részlege, az Insurge Label újabb produkciót hozhat tető alá. Leporolják Joe Dante Űrrandevúját (Explorers), a producerek Josh Appelbaum és Andre Nemec, a Mission Impossible: Fantom protokoll (Mission Impossible – Ghost Protocol) írói lesznek. A forgatókönyvnek Geoff Moore és Dave Posamentier ugorhatott neki, a duó korábban a Működik a kémia (Better Living Through Chemistry) dramedyt készítette.

Az 1985-ös sci-fi elkészítésére nem sok időt adott a stúdió. Joe Dante a legnagyobb nyugalommal látott hozzá a forgatáshoz, de a Paramount hirtelen keménykedni kezdett, minél előbb látni akarták a kész filmet. A direktor azt mondta, hogy a háttérképek meg sem száradtak, már forogni kellett a kamerának. Nem jutott arra sem elég idő, hogy normálisan összetoldozzák-foltozzák a filmet a vágószobában, mert a stúdió még 85 nyarán mozikba akarta küldeni a produkciót, sok pénzt reméltek tőle. Ám számításuk nem jött be, a mozikban megbukott a film, de videón kultstátuszra tett szert.

A történet 3 tiniről szól, egyikük furcsa álmokat lát, amelyeket elmesél barátainak. Ezek alapján közösen építenek meg egy űrhajót.

)

 

Egy komment

  1. A Goonies mellett ez volt ,amit tucatszor megnéztem anno…(kéthetente adta vmelyik Sat..) még Amanda Peterson-ba is szerelmes voltam :D..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *