0

Heti bemutatók

1mht

Megdönteni Hajnal Tímeát: Magyar vígjáték, amelyet a kritikusok kedveltek. Osvárt Andrea játssza Tímeát, a fotómodellt, a nő a 15 éves érettségi találkozón találkozik az esküvőjére készülő Danival és végül összemelegednek. A gond csak az, hogy mindezt felveszik.

Végtelen szerelem (Endless Love): Az egykori klasszikus remake-jében Alex Pettyfer és Gabriella Wilde játszhatják az egymásba belehabarodott párost, de szerelmükbe a lány szülei beleszólnak. Shana Feste, a Reflektorfény (Country Strong) rendezője dirigálta az új változatot.

Téli mese (Winter’s Tale): Akiva Goldsman forgatókönyvíró rendezőként is bemutatkozik. Colin Farrell egy betörőt alakít, aki beleszeret egy halálosan beteg nőbe. A férfi évtizedekkel később újra megjelenik ugyanazzal a kinézettel, de nem emlékszik semmire.

Eltűnő hullámok (Vanishing Waves): 2012-es litván sci-fi. Egy laborban kómában fekvő emberek tudatába, képzeletébe próbálnak bejutni, így szeretnék az agy működését jobban megismerni. Egy önként jelentkezőt csatlakoztatnak rá egy páciensre.

Justin Bieber – Believe: Dokumentumfilm Bieberről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *