3

Zorro Reborn pitch trailer

Olykor napvilágot látnak olyan filmtervek, aminek az elolvasása után hümmögve vakarjuk a fejünket, hogy ezt mégis hogy gondolták. A Fox stúdiónál foglalkoznak a Zorro Rebornnal, ami sci-fi lesz és ma kijött a pitch trailer is. A filmből még egyetlen képkockát sem forgattak le, a videó csak azt mutatja hogyan képzelik el.

A jövőben járunk, egy meteor csapódik be a Földbe, Kalifornia és Mexikó nagy részét elpusztítja, de kiderül az űrből érkezett kőzetből hatalmas energiaforrás nyerhető ki. Emberek százai indulnak el New San Diego felé munka reményében, azonban a vállalatok csak kihasználják és sanyargatják őket. Alejandro Fox, Don Diego de la Vega leszármazottja megelégeli az igazságtalanságot, álarcot húz és a szegények, elnyomottak segítségére siet.

És három vázlat. Szóval Zorro afféle Pókember klón lesz.

3 komment

  1. Úgy kellenek ezek a gagyi filmek, mint a fenekemre egy vérhólyag. Bocs a stílusért 🙂 de már kiborítanak ezek a remake-ek meg rebootok.

  2. Én csak olvastam ezt a hírt, az agyam meg kiabált, hogy “mi-mi-mi-mivaaaan? o.O” . Borzalom.

  3. Szörnyű, hogy a régen nagy ötlettekkel és filmekkel előrukkoló “Öregek” a régi filmjeik fényében kínlódnak, míg az újak az “Öregek” fényét próbálják meg újragyújtani. Szörnyű ez az ötlettelen kínlódás…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *