3

Tili-toli az Universalnál, a WarCraft átkerült 2016-ra

warcraftconcept1Néhány hete J.J. Abrams jelezte a Disney-felé, hogy több idő kellene a Star Wars 7 forgatókönyvére, de a stúdió nem volt hajlandó plusz egy évet adni a rendezőnek. Ám csak sikerült kiharcolni néhány hónapot, a bemutatót 2015 nyaráról december 18-ra pakolták. Ekkor startolt volna el a WarCraft is, ám az Uniersal-Legendary behúzta fülét-farkát és gyorsan eltakarították Duncan Jones fantasy-jét a hetedik Csillagok háborúja film környékéről. A népszerű játék alapján készülő alkotást 2016 március 11-én láthatjuk.

A hetedik fiút (Seventh Son) kivették a 2014 bemutatónaptárból. A fantasyt eredetileg idén küldték volna a filmszínházakba, de az effektekkel még szöszöltek, így 2014 februárjára lőtték be a premiert. Jelen állás szerint 2015 február 6-án érkezik.

Miichael Mann már leforgatta a Cyber thrillerét Chris Hemsworth-szal, amelyről annyit lehet tudni, hogy a kiberbűnözés világában játszódik. Elvileg valamikor 2014-ben futott volna be a film, de csak 2015 február 6-tól lehet rá jegyet váltani (legalábbis az amerikaiaknál).

A stúdió egyúttal közzétette, hogy A múmia remake/reboot premiere 2016 április 22-én esedékes.

3 komment

    • A Legendary eddig a Warnerrel dolgozott, de nyáron közzétette, hogy egyezséget kötött Universallal, ami a társfinanszírozója és forgalmazója lesz soron következő filmjeinek 2014-től kezdve. Az Universal pedig úgy döntött, hogy 2015-re teszi a bemutatót. Miért? Jó kérdés. Év elején az effekteket gyártó cég becsődölt, bár adtak még nekik pár milliót, hogy be tudják fejezni a munkákat. De elképzelhetőnek tartom, hogy még lett volna még mit csinosítgatni a trükkökön, de a Warner már tudta, hogy a Legendary távozik köreiből, így gyakorlatilag letojta, hogy mi lesz a film sorsa. Vagy az is lehet, hogy az Universal akar változtatni még ezt-azt a fantasy-n.

  1. A minap olvastam valahol a neten olyat, hogy 2015 minden idők legerősebb mozis éve lesz, hát szerintem már nem lesz. A Warcraft és Függetlenség napja 2 elvesztésével semmiképp.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *