8

A Robotzsaru következő előzetese

robotzsaru2Az előzetes elején a rendező Jose Padilha szól néhány mondatot és megemlíti azt is, hogy nagy rajongója az eredeti filmnek. Arról már nyilván nem beszél, hogy az Elit halálosztók (Elite Squad) két véres, erőszakos része után nyilván nem örül annak, hogy vissza kell fognia magát akció és brutalitás terén. Mert ugye Detroitban a jövőben egyre durvábbak a bandák és Robotzsaru is képes nagy pusztítást hagyni maga után. Szóval most inkább egy effektparádét várhatunk és ahogy eddig is sejtettük köszönőviszonyban sem lesz Paul Verhoeven klasszikusával. De ettől még lehet jó. Új poszter erre.

8 komment

  1. Hát nem tudom. Maga a trailer tetszett, de ezzel a batmanbe oltott motorosruhás robocoppal nem igazán tudok mit kezdeni, bár a tariler végén már rendes ezüst páncél van rajta. Az most így hogy?

    • Az nem lényeg, hogy a végén ezüst-fekete design-ban szerepel, valójában először ezüst-fekete, majd utána festik át simán feketére, ha jól értettem az előző trailer alapján, mikor mondták, hogy fessék át feketére….

  2. Az hogy a rendező úr mekkora rajongó nem jelent semmit.A Strause testvérek is ezt mondták az AvP 2 esetében, és egy rakás kaki lett az eredmény.

  3. Tudom már, hogy az egész koncepción kívűl mi zavar még baromira! Az a Venom kinézetű sisakja. Mi a francért fut fel a halántékára az piros csík? Mi a fenének piros. Nem díszkivilágításnak van hanem, hogy kilásson. Mi a francért fekete? ÁÁáááá, felejtsük el….Megint egy ötlettelen brigád, aki nem képes semmi újjat kitalálni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *