5

Machete Kills Again… In Space ál-előzetes

machetespaceA Machete gyilkol (Machete Kills) előtt adták le a Machete Kills Again…In Space ál-előzetest. De Robert Rodrigueznél soha nem lehet tudni, lehet, hogy ez valóban az igazi trailer volt. Ha lesz harmadik rész – márpedig a második felvonás bukásnak bizonyult és hivatalosan nem erősítették meg, hogy belevágnak a következőbe filmbe – amúgy is az űrben játszódna.

Ha minden úgy alakulna, ahogy az előzetesben, akkor Leonardo DiCaprio lenne a vasálarcos főgonosz, ismét felbukkanna Lady Gaga, Alexa Vega lövöldözhetne, illetve Michelle Rodriguez sem maradna ki. Ó és Justin Bieberről se feledkezzünk meg.

5 komment

  1. De azt is bemondják az ál-trailerban, hogy a szerepcsere még módosúlhat DiCaprio esetén. Nem hinném, hogy DiCaprio elválalná a vasálarcos fátum-klón szerepét. Főleg, hogy az a második rész végére Mel Gibsonból lett. 😀

  2. Hát a Machete Kills vége eléggé azt sugallta, hogy valóban az lett a harmadik rész.

    SPOILER:
    Ahogy az előttem kommentelő is mondta, a trailerben ki van írva, hogy “színészcsere lehetséges” és valóban a Machete Kills végén Mel Gibson karakterére került rá a vasálarc.

  3. ja, egyébként nem szerettem volna spoilerezni. 😀 azért remélem,hogy a harmadik részben emlékezetesebben lesz megírva Gibson szerepe, mert nála a bekattant drogbáró is ilyesztőbb volt…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *