0

Cruise csak Nicholsonnal csinálná meg az El Presidente akció-vígjátékot

nicholsonMég 2010-ben derült ki, hogy Tom Cruise lesz az El Presidente akció-vígjáték főszereplője és ha minden jól megy Jack Nicholson is benne lesz a produkcióban. A két színész korábban az Egy becsületbeli ügy (A Few Good Men) thrillerben játszott együtt. Dan Goor, a Parks and Recreation sorozat írója vetette papírra.

Kezdetben Jay Roach állhatott a kamera mögött, de ez már a múlté, jelenleg Doug Liman tartja kezében a gyeplőt. Nicholson még mindig nem szerződött le a filmre, az utóbbi években nem is vállalt be semmit és nem tűnik úgy, hogy a közeljövőben feltűnne a vásznakon. Arra gondolhatnánk, hogy esetleg visszavonult, de amikor legutóbb erről szóltak a hírek gyorsan megcáfolták. Liman és Cruise közösen próbálja meggyőzni a veterán színészt, a Mission Impossible franchise sztárja állítólag csak úgy hajlandó megcsinálni a filmet, ha Nicholsont sikerül megnyerni.

Ha Nicholson rábólint a felkérésre akkor egy alkoholista, nőcsábász exelnököt játszhat. Valójában soha nem nyerte meg a választásokat, csupán alelnök volt és amikor Amerika első embere hirtelen elhunyt ő léphetett a helyére. Valamiért az életére törnek és a Cruise által játszott titkosügynök testőrével együtt menekülni kényszerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *