3

2015 decemberében jön a Mission Impossible 5

missionEleddig 2015 nyara volt túlzsúfolt, de nem sokan bírták és eltakarítottak egy-két film erről az időszakról. Viszont most már 2015 karácsonya környékén is nagy a tülekedés. A legfrissebb hír, hogy a Paramount december 25-re tűzte ki a Mission Impossible 5 bemutatóját. A történet egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy Tom Cruise újra eljátszhatja Ethan Huntot, a rendező Christopher McQuarrie lesz.

A Star Wars hetedik része és a Warcraft december 18-án fut be, a Kung Fu Panda harmadik felvonása december 23-án startol el, 18-án pedig Robert Langdon professzor nyomozhat az Infernoban. És akkor ne feledkezzünk el az Alvin és a mókusok 4, illetve a Ben Affleck rendezésében készülő Live By Night krimiről sem.

3 komment

  1. Mindegyik ígéretes, (az Alvin és a mókusok kivételével) de ez így nagyon csúnya lesz. Főleg a Mission Impossible, az Inferno meg a Live By Night járhatja meg.

  2. Jöjjön csak 2015 decemberében a Warcraft és Star Wars és könyörgöm, egyiket se halasszák el a másik miatt. 2015 is rettenetesen távoli dátum, és már épp elég szomorú (és szemétség) a Függetlenség Napja 2 elhalasztása 2016-ra.

  3. A Knignt and day teljesen szórakoztató volt. Jó lesz azután végre valami realisztikus filmet látni Cirkáló Tomitól 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *