1

Tarantino játszhatja el Cormant

tarantinoQuentin Tarantino nem csak rendez, olykor színészkedik is, bár túl sok időt nem szokott a vásznakon tölteni. A Desperadoban gyakorlatilag annyi szerepe volt, hogy elmesélt egy hosszú viccet, a Sukiyaki Western Django-ban pedig festett háttér előtt törhette az angolt. Ezúttal a főszerepet alakíthat a The Man With The Kaleidoscope Eyes-ban, nem mást formálhat meg, mint a B filmek fenegyerekét, félistenét Roger Cormant.

Corman úgy 400 film mögött állt producerként, több, mint félszázat maga rendezett, dolgozott együtt Jack Nicholsonnal, Ron Howarddal és Robert De Niroval is. A rendezést Joe Dante-ra bízták, aki szintén régóta ismeri Cormant.

A történet a 60-as években játszódik, az meséli el, hogy Corman miképp készítette el Az utazást (The Trip), amelyben egy reklámfilmes LSD függő lesz és aminek a forgatókönyvét Nicholson szállította le.

Egy komment

  1. Elvileg nem!

    Quentin is a great filmmaker and a good friend, however there is absolutely no truth to the stories that he is going to play Roger Corman.— Joe Dante (@joe_dante) September 20, 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *