4

Stb…

0ws

Roland Emmerich azt mondta, hogy Will Smith-t újabban érdekelné a Függetlenség napja következő része. Pedig korábban nem akart benne lenni.

Benedict Cumberbatct azt állítja, hogy nem fog játszani a Star Wars 7-ben, eddig legalábbis nem érkezett ajánlat vagy megkeresés.

Amber Stevens játssza Jonah Hill szerelmét a 21 Jump Street 2-ben.

Holly Hunter fellépdelt a Manglehorn film fedélzetére.

Olga Kurylenko a Momentum akciófilmben egy tolvajt játszhat, akire nem csak a zsaruk, hanem a Vincent Cassel vezette bérgyilkos csapat is vadászik. Morgan Freeman is felbukkan.

Rie Rasmussen vezényletével foroghat az 1976-os David Cronenberg által dirigált Paraziták remake.

Állítólag  Katee Sackhoff a Marvellel egyeztet egy szerep kapcsán.

Paul Greengrass határozottan tagadja, hogy köze lenne a következő Bourne filmhez.

Willem Dafoe is leszerződött a The Fault in Our Stars drámára. Shailene Woodley lesz a főszereplő, akit rákkal diagnosztizálnak és beleszeret egy halálos betegségben szenvedő srácba.

Sophie Cookson lesz a The Secret Service képregényfilm női főszereplője.

Úgy hírlik, hogy Ksenia Solo esélyes a Star Wars 7-ben Leia Orgona lányának a szerepére, Liam McIntyre-t pedig egy jedi karakter kapcsán hozták szóba.

Korábban már kiderült,hogy Benedict Cumberbatch lelépett a Crimson Peak-ből, Guillermo del Toro helyére Tom Hiddleston hozta.

Tyler Perry és Neil Patrick Harris is bekerült a Gone Girl stábjába.

A Trónok harcában látott Nathalie Emmanuel ezúttal a Halálos iram 7-ben domboríthat.

Jennifer Lopez egyedülló anyukát testesíthet meg The Boy Next Doorban, aki viszonyba keveredik tini szomszédjával. Rendező Rob Cohen.

Jason Reitman kinézte magának a Men, Women & Children rendezői székét, Chad Kultgen könyvéből készülne a film, az egyik főszerepre Adam Sandler esélyes.

Jared Harris benne lesz a Poltergeist remake-ben.

Robert Pattinson bekerült az Anton Corbijn rendezésében készülő Life-ra, amiben egy fotóst játszhat, aki jó barátságot köt James Deannel.

Dwayne Johnson állhat McG kamerája elő a The Fall Guy-ban, a projekt egy 80-as évekbeli sorozaton alapszik, a főhős egy kaszkadőr volt, aki éjjelente fejvadászként tevékenykedett.

Captain Phillips poszter

Michael Bay lesz a producere a Raindrop sci-fi thrillernek, sztori nem ismert.

2014 őszén érkezhet az élőszereplő Max Steel film.

Sean Anders rendezheti a Förtelmes főnökök második részét.

The Counselor poszter

Újabb előzetes a The Man of Tai Chi-hez.

Salinger dokumentumfilm előzetes

The Fifth Estate featurette

Best Man Down előzetes, főszerepben Justin Long.

12 Years a Slave featurette

4 komment

  1. Will Smith-t persze, hogy érdekli, sejteni lehetett. Az After Earth után nem csodálom. Akkorát taknyoltak vele, hogy csak na. Bár szerintem ezt lehetett látni. Kimondhatatlan nevű rendezőnk is már elég rég mutatott fel valami jót.
    Smith meg visszavehetne az arcából, meg a fizetési igényéből. A fiát meg adja már be valami suliba, fenének kell mindig erőltetni a szerepeltetését…

  2. Minden Roland Emmerich projekt jöhet amiben a Will Smith és a Csillagkapu szavak szerepelnek. 😀

  3. Benedict Cumberbatct ha nem ő pedig nem himi humi Sith lehetne ha nem a legjobb,akkor legyen Tom Hiddleston a sith.A többi nem érdekes.csak legyen egy jó sith benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *