1

Foxcatcher előzetes

Bennett Miller rendező marad a valós eseményeknél alapuló témáknál. Hiszen a Capote és a Pénzcsináló (Moneyball) is indult az Oscaron a legjobb filmnek járó díjért. A direktor 6 évvel ezelőtt már megpróbálta vászonra vinni a sztorit, 2008-ra ki is tűzték a bemutatót, majd hirtelen parkolópályára tették a projektet. A Pénzcsináló kedvező fogadtatása után vehette újra elő a Foxcatchert, amelynek főszerepét Steve Carellre bízta, a komikus ezúttal drámai oldalát mutathatja meg

Carell alakíthatja a skizofrén John du Pont milliomost. A férfi úgy döntött, hogy saját 800 hektáros birtokán épít egy edzőtermet birkózók számára. Jó barátja, az olimpiai aranyérmes David Schultz és annak testvére Mark is. De Pont 1996-ban megölte Davidet, mivel úgy gondolta, hogy egy nemzetközi összeesküvés részese. A testvérpárt Mark Ruffalo és Channing Tatum játssza.

A filmet december 20-án szerették volna bemutatni, ám a Sony úgy döntött, hogy a premiert 2014-re tolták. Állítólag több időt adnak Millernek, hogy rendesen gatyába tudja rázni filmjét. Ilyenkor szoktak felröppenni olyan pletykák, hogy valaki csúnyán elcseszett valamit. Az előzetes még elérhető, de állítólag a stúdió le akarja vetetni a netről.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *